בקשר לפרק של שבוע שעבר

RenanaD

New member
בקשר לפרק של שבוע שעבר ../images/Emo131.gif

(רציתי לכתוב על זה כבר מזמן אבל שכחתי) כולם פה בפורום אמרו שכריסטיאן ממש דוחה שהוא שכב עם התאומות ופגע בג'וליה. חשבתי על זה קצת, והגעתי למסקנה הפוכה-הוא פשוט מקסים! להזכירכם: כריסטיאן קבע עם ג'וליה שתבוא אליו הביתה בשבע בערב, למטרה ברורה. כשהיא הגיעה (עם בקבוק יין
) בשעה הזו, היא מצאה אותו במיטה עם התאומות. עכשיו שימו לב: כמה סצנות לפני כן כריסטיאן דיבר עם שון (כשהם שטפו ידיים לפני ניתוח) ושון אמר לו משהו בסגנון: "אני לעולם לא אצא עם מישהי אחרת ואבגוד בג'וליה", שאם הוא יידע שהיא יוצאת עם מישהו אחר הוא ימות וכו' וכו'. כריסטיאן הבין ששון לא ויתר עדיין על מערכת היחסים שלו ושל ג'וליה ושהוא מתכוון לעבוד על זה, ולכן החליט להפסיק להתחיל איתה (בכל זאת, שון הוא החבר הכי טוב שלו). עכשיו, איך הוא יעשה את זה בצורה שתגמור סופית את מה שקורה ביניהם? הוא צריך לעשות את זה בצורה שהוא ייצא האשם, שג'וליה תזרוק אותו, כי רק ככה היא תיפגע פחות (תחשבו מה כואב יותר: לזרוק מישהו או להיזרק ע"י מישהו?). אז הוא חשב איך לגרום לה לוותר על העניינים ביניהם, והגיע למסקנה שהיא צריכה לתפוס אותו עם מישהי אחרת. עם התאומות הוא גם ככה תכנן לשכב, אז הוא תזמן את זה לשעה שהיא אמורה להגיע, ונגמר הסיפור. ג'וליה הגיעה אליו, ראתה אותו איתן, הבינה שאיתו אין מצב להגיע למשהו רציני וויתרה על זה. והסוף ידוע-היא חזרה לבעלה. כל אלה שהצליחו להגיע לסוף המגילה הזאת ולהבין אותה-נכון שכריסטיאן עשה מעשה יפה?!

ShiRooSh4

New member
../images/Emo45.gifצודקת..

מאחורי כל החראיות של כריסטיאן יש בנאדם נחמד..

Rachel47

New member
../images/Emo45.gif זהו בדיוק...../images/Emo15.gif

הוא הרי חרא של בנאדם נכון
אז הוא היה צריך לעשות משו שיוציא אותו..חזיר
ברמות היסטריות ורק אחר כך כשנחשוב על זה נבין שהוא עשה את זה למטרה טובה ובעצם הוא עשה מעשה ממש ממש חכם ומתוחכם שלא רואים במבט ראשון קיצר הדמות שלו כתובה פשוט מעולה
ומה שהוא עשה באמת היה יפה
אז תודו שבפנים הוא כן בנאדם נחמד שהחברות שלו עם שון נורא חשובה לו אפילו יותר מג'וליה שהיא לפי מה שהבנתי האהבה שלו

THE HELL BOY

New member
סוף סוף מישהו חושב כמוני../images/Emo87.gif

הוא לא רע. הוא פשוט יודע איך ומה לעשות עם בנות
ג'וליה גם ככה לא הייתה לה סיכוי איתו

הבן-אדם פשוט נשמה. שכב עם תאומות,

שזה דבר לא-פשוט, בשביל להציל את הנישואים של חבר שלו. לא, באמת- אנשים, לא מגיעה לו תודה? תודה חמה מכל הלב ששכב עם 2 נשים? אולי גם צריך להקים מצעד מיוחד לכבודו. הרי הוא עשה עבודה כל-כך מפרכת ואיומה. מסכן, תחשבו רק מה עבר עליו!

RenanaD

New member
../images/Emo6.gif תראה, זה לא שהוא לא נהנה ../images/Emo131.gif

בדרך, אבל אם הוא לא היה רוצה להציל את הנישואים של שון וג'וליה הוא היה שוכב עם התאומות מוקדם יותר וג'וליה לא היתה רואה אותן.

taliush166

New member
כבר חשבתי על זה ככה

חח כל הזמן שכתבת את זה היה לי בראש כזה- כן כן כן כבר חשבתי על זה ככה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחשבתי שזה ברור X___X

מהרגע שראיתי את הפרק אמרתי כזה "אההה... הוא עשה את זה בשבילו ובשבילה.... איזה חמוד...."

RenanaD

New member
גם אני חשבתי ../images/Emo131.gif

אבל מסתבר שמלא אנשים כאן בפורום לא הבינו את זה... קראתי הרבה תגובות שאמרו שהוא ממש מגעיל וכו'.

Kill Bernard

New member
אני לא חשבתי על זה ככה. ../images/Emo3.gif

זה היה נראה כאילו הוא סתם עושה מה שהוא רוצה. עכשיו כשאמרת.. יאפ. נשמע הגיוני. אבל אני מעדיפה לחשוב שלא התעמקתי במניעים שלו כי הייתי עסוקה (שעה ממש לא נוחה
) בדברים חשובים. או שפשוט נדמה לי שמתאים לג'וליאן להיות רע. או לפחות משהו בכוון.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifצודקת../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

פשוט התאומות מגעילות והן קטינות... אבלך אכן זה היה למטרה טובה... כריסטיאן הוא בנאדם טוב מבפנים ורק נמצא תחת מסכה של
...

למעלה