בקשר לפרק ששודר אתמול

LiranTheWizard

New member
בקשר לפרק ששודר אתמול

הפרק היה נחמד. אבל! אני באמת מאמין לנמרוד שהוא פיתח שיטה להיפנוזה (FTH) ואני מוכן להאמין להרבה דברים חוץ מלעבודה שהוא באמת מסוגל לקרוא מחשבות של אנשים ושהם גם לא יוכו בתדהמה. אני מדבר על הקטע בו הוא לקח זוג וביקש מכל אחד מהם לחשוב על משהו (שם שם בת, תכונה חיובית אצלו או אצלה) והוא ידע הכל ורשם ע"ג הלוח. אני חושב שגם כאן יש תחקיר מראש עם/בלי שת"פ. קשה לי לקבל משהו אחר. בקשר ל-Muscle Reading - זה אמיתי אבל זה קצת משעמם...

BolraK

New member
זה שטויות

בקטע עם בני הזוג שהוא קרא להם את המחשבות, כמו שאמרת- היה כנראה תיאום מראש (או איך שאתם קוראים לזה....pre-show).. והקטע עם ה-Muscle reading היה ממש דפוק, יותר נכון זה ההסבר הכי דפוק ששמעתי. בלתי אפשרי לקרוא שפת גוף של מישהו עד כדי כך שאפשר לדעת על מה הוא נשען באותה נקודה ספציפית ברחוב... לפי דעתי או שמישהו מההפקה עקב אחרי בני הזוג או שאולי במצלמה היה משדר כך שצוות ההפקה ראה את הכל על מסך (ושמע את הכל)....ואלו רק שתי השערות שעלו לי בזה הרגע לראש כך שכנראה יש עוד מיליון דרכים לעשות את הקסם הזה.

LiranTheWizard

New member
רק כדי לסבר את האוזן

אם אתה רוצה, אתה יכול לרכוש את הסדרה Psi-series של Steve Banahcek. ב-DVD השלישי הוא מסביר את הטכניקה, כיצד היא פועלת וכיצד לעבוד איתה בצורה נכונה. לכן, לא הייתי ממהר לפסול זאת. מה שכן, דרושה מיומנות גבוהה וכן - אפשר להשתמש בשת"פ למרות שאולי הוא כן "קרא שרירים".

0Pandemonium0

New member
קריאת השרירים דווקא נשמעת הגיונית.

התת-מודע שולח מסרים לשרירים של הזוג, שהרי הם יודעים לאן הם הולכים ואת מה הם מחפשים, כך שיובילו את נמרוד אל אותו החפץ. זה לא רצוני, אלא מגיע מתת-המודע שלהם. זה ההסבר הכי הגיוני שלי. חשוב לציין שאני לא קוסם ומעולם לא שמעתי על דבר שנקרא "קריאת שרירים", ואני רק משער כאן. בקשר לשתולים, אוף, די! בכל פעם שאין הסבר למשהו, הדבר הכי קל הוא לבוא ולהגיד "כן כן, הם שתולים" ולפתור את כל הבעיה. תאמינו לי שאם כל התרגילים האלה היו נעשים בעזרת כל-כך הרבה שתולים, כבר מזמן היו עולים על כל הקוסמים בארץ, כי כל השתולים היו פותחים את הפה ומספרים למשפחה ולחברים שלהם. אולי יש גם שתולים לפעמים, אני לא יודע וגם לא נראה לי, זה אידיוטי: מה שלא עובד בטריקים, לא כדאי להשתמש בשתולים בשבילו, אלא פשוט לעזוב אותו. אבל בכל מקרה, אני לא מאמין שכל המקרים האלה הם שתולים. קריאת השרירים מצאה-חן בעיניי מאוד, וגם קריאת הצ'קים.

X Slider

New member
להזכיר לכם שהתכנית הזאת מוקלטת?

ובכך מאבדת את כל טיפת האמינות שיש, מה גם שנמרוד הראל מודה שהוא משתמש בטריקים, ומה גם שהתכנית של אתמול היתה על הפנים.

איך אפשר לתחקר מה השם שהם אוהבים?

אפילו הם לא היו בטוחים עד לרגע אחרון

donlondon

New member
../images/Emo113.gif אל תיקראו

משתמשים בעריכה זה נקרא קאט משתמשים באינסרט זה נקרא שלוקחים קטע מהסוף ושמים להתחלה כל התכנית היא בושה מעניין איך ההפקה וערוץ עשר יקבלו את התביעה מהמישטרה כל ההפקה שותפה עושים צחוק מהקהל מסנים לספר לנו שסרט טלויזיה כמו סופרמן או משימה בילתי אפרית זה לא תעלולי מצלמה ועריכה כל התכנית ערוכה וחתוכה וכל השאר זה נייר קופי בושה

johnnygoodboy

New member
עוד קנאי

צריך לזרוק את כולם לכלא... חחח... איך תמיד הקנאים הם גם פסיכים... לפחות תקנא בסטייל, לא כמו איזה מפגר (בושה בושה). התוכנית של אתמול היתה לא משו (חוצ מהקטע עם הנגיעות עם הצל שחשבתי שהנה אני כבר רואה את כריס אנג'ל אבל זה לקח בסוף כיוון אחר לגמרי שאין לי רעיון איך הוא עשה את זה, אם כמובן פוסלים שתולים ואני פוסל, למי שיש פתרון שישלח לי בבקשה מסרר). הקטע עם הקריאת שרירים היה שתי טיפות מים הקטע של דארן בונציה רק שנראה הרבה פחות טוב ועם שני ערסים. עוד מעט תגיד שגם צריך לזרוק את דארן לכלא... תביעה מהמשטרה... איפה אתה חי? בושה חחח והקטע עם הצ'קים בסוף היה מגניב אבל בינתיים הפרק הכי חלש העונה.

LiranTheWizard

New member
יש כל מיני דרכים

גלויות ונסתרות. בגלל שזה כך, התוכנית די מאבדת את כל המסתורין שכרוך בכל מה שנמרוד מדבר עליו כל הזמן.

מה שרואים משם לא רואים מכאן.

לא מדובר פה בשחקנים, וגם לא במשהו מזויף... בסך הכל מדובר בעריכה קטנה. הקטע שאתם רואים בטלוויזיה הוא לא מהתתחלה (ז"א לפני בקטע קרה עוד משהו)... נמרוד עושה כמה דברים לפני זה כדי לגלות את כל הפרטים שהוא צריך (זאת לא בעיה), ואז מתחילים לצלם ונראה כאילו הוא קורה מחשבות. שימו לב, הראל בעצמו מודה שהוא לא מאמין בקריאת מחשבות... תבינו, אין משהו שהוא על טבעי. כל הקסמים שאתם רואים (וזה כולל קריאת מחשבות) זה דברים אפשריים ואם להגיד את האמת גם לא ממש מסובכים (כמובן שצריך ללמוד את כל זה וזה כבר חתיכת עבודה). לב.

realface

New member
בקשר לפרק עם החתונה וכ'ו

הרף של הציפייה עולה, ז"א שעכשיו נצפה לראות מנמרוד הראל עשייה של דברים אף יותר מסוכנים מהנהיגה עיוורת. זאת אחת הסיבות שהפרק היה פחות מהנה מהשאר. מעניין מה הוא מתכנן לעונה הבאה...

למעלה