בקשר לפרק "The Sound of Drums"

Lightning9

New member
בקשר לפרק "The Sound of Drums"

לקראת סוף הפרק, ממש מתי שהמאסטר בעצם משחרר את היצורים האלה [שאני לא אומר מה הם כי אני חושבת זה ספויילר לפרק שישודר היום] בכל מקרה, משמיעים שיר. בעצם הטארדיס [שהמאסטר הפך לפארדוקס אם אני לא טועה בשם] משמיעה אותו. והשיר הזה פשוט נדבק לי חזק. זה מין... "Here come the drums. Here come the drums *בום כזה* Hey baby baby baby... you are my ___" וכך הלאה ושטות. עכשיו אני חושבת שיש שיר כזה באמת, רק שאין לי מושג איך קוראים לו או מי שר אותו. וזה יהיה נורא נחמד אם מישהו מכם ידע ויוכל לומר לי DD:~ תודה ^^

rose who

New member
לגבי ספויילר

לא נראה לי שיש כאן מישהו שלא ראה את the last of the time lords 20.000 פעםאנשים פה כבר בכמעט סוף העונה הרביעית (ולא מתכוונת להיות חצופה או משהו)

StavKP

New member
לא כולם

אני מתקדם בקצב של יס... אבל נראה לי שאני מיעוט פה

rose who

New member
נוווווו יש מצב

יש מצב שיש פה עוד אנשים ומה שבטחו שאתם כנראה במיעוט ותשמחו משדרים את הCHRISMES SPECIAL שבין העונה השלישית לרביעית עוד מעט וכמו שאמרנו זה נס שה BBC נותנים לשדר את זה עכשיו טוב אולי כי טכנית זה כמו סרט כי זה כן באורך של סרט

rose who

New member
עכשיו זה שבועות

כאילו כידוע לי עכשיו זה חג שבועות אם אני לא טועה ובפרסומת הם אמרו בקרוב שאצלם בקרוב זה עןד שבועיים שלוש ככה אז לא נראה לי שזה בעקבות החג

XUXA141

New member
אולי בגלל שדתיים לא רואים טלוויזיה בחג..

וגם הרבה חילונים יהיו עסוקים נניח בסעודות חג או משהו. אז במקום זה שידרו את .... "זונת צמרת" כל הפרקים...

rose who

New member
גם שיערתי לעצמי אותו הדבר

התאכזבתי נכון אני צופה בזה 20.000 במחשב אבל גם בטלויזיה

למעלה