בקשר לצ'אט...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בקשר לצ'אט...

היה שוב מעט אנשים מהפורום...מעט מידי..שרובם המוחלט נעלמו...לאחר מכן השתלטות עויינת של קבוצה שצמנצלים שאין ניהול ואין מי יעיף אותם מקלידים מהר וחוגגים להם...

זהו..אני עייפתי מלפתוח את החדר לשבת לחכות לשיחות של אנשי הפורום (סליחה עם המעטים שבאו הכל זאת )...בלי ניהול בלי סדר..ובלי שאתם ממלאים את החדר..

אני יורד מזה ..שמישהו אחר ייפתח אם תרצו את החדר או המנהלת תעשה חדר מסודר עם ניהול קבוע...אני פרשתי מכל זה..

שבת שלום

Larik

New member
משום מה המחשב עושה לי בעיות

הצ'אט לא נפתח לי, בגלל זה לא נכנסתי.

מחר פירמוט.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בהצלחה

ובלי קשר...בשביל שלושה ארבע כולל אני שבאו והייתה שיחה של שעה...לי לא שווה לשבת על זה ...חלק הלכו...נשארנו שניים על החדר השתלטו..וזהו פה נגמר..שאתה לא יכול לעשות כלום נותר ללכת וזה מה שעשיתי..

שוב בהצלחה אחי:) ואגיב כם על השאלון שלך ..פשוט לא היה לי ממש פנאי..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עידכון אחרון

לפני שאלך לישון..בסוף חזרתי לצ'ט היה לירנום קצת ומישי מפורום אחר של דיכאון....תפסנו אני והיא שיחה על פסיכיאטרים טיפול וכו'..ושוב באו ארעה עלוקות שסתם חיפשו חדר יחסית ריק בלי כל התחשבות..למרות שואו על מה מדברים..התעלקו ממש הפעם לא וויתרתי נכנסתי בהם כהוגן עד שהלכו...

בכל אנסה להשאיר את החדר פעיל...בתקווה שמי שחנה שם לא יצא ולא יהיה לי כיבוי לא מתוכנן של המחשב..

מקווה כי מחר לפחות יהיו אנשים מהפורום ...נעבור את השבת ונראה מה לגבי שבת הבאה..
מישהו יצטרך לקחת את זה על עצמו...או לסדר כבר חדר מסודר מנוהל רשמית ושישיו מנהלים כמה שכל העת אחד לפחות יהיה...רק ככה ז יעבוד!

בוקר טוב....ושבת נעימה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אגב סה"כ כניסות חברים מהפורום 5 כולל אני..

רוב הזמן היייתי אני ו..אחת או אחד או גג שניים...וזה מדבר בעד עצמו...

זה סיימתי שוב בוקר טוב שבת שלום

arieshor

New member
ירון מקשקש

הייתי בצאט הכל טוב ויפה

אחרי שרשמתי גיל ואיזור מגורים הכל בסדר

אני רושם משהו זה לא מגיעה לחברים ולחברות בצאט

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חדר הצ'אט פעיל

מחכים לכם שם...עוד ניסיון למענכם..מקווה שתבואו היום..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
זהו סופית...יצאתי מהעסק..

שוב איש לא בא...שוב השתלטו על החדר..וקללות יש שם מה לא..אני הלכתי פרשתי עזבתי...הלילה הגעתי למצב שם שיצאתי מכליי מכעס לא מתאים לי לא רוצה את זה

רוצה המנהלת חדר צ'ט תואיל כבודה למנות מישהו אחר..או לשבת בעצמה ..
שתי שבתות כבר כיליתי זמני לשבת בצ'ט המעאפן הזה..לא כיבדו את ההשקעה לא באו..אף אחד לא טרח לעזור להחנות כינוי בחדר..
אני חוזר לרגיל יותר טוב לשקוע בסרט בשישיבת..ספר או כל דבר אחר..מאשר הצ'ט ....כבר מעדיף את השגרה של הבדידות.

שבת שלום ,תודה למעטים שבאו בכל זאת

למעלה