בקשר לצילומים של השבוע ההרשמה עד שלישי, יש לנו 5 מקומות. אביעד, אני רושמת אותך + 1, כן?
G ~*~gaL New member 28/11/04 #1 בקשר לצילומים של השבוע ההרשמה עד שלישי, יש לנו 5 מקומות. אביעד, אני רושמת אותך + 1, כן?
K Kido2222 New member 28/11/04 #2 אמת... ויש לי בקשה קטנה... כמובן רק אם אפשר... אם נשארים כרטיסים השבוע... (כלומר... הפורום לא לוקח את כל ה5...) אז אם אני יכול לקחת אותם... חברים שלי לוחצים... אם לא סבבה... מקווה שזו לא חוצפה... תודה בכל מקרה!
אמת... ויש לי בקשה קטנה... כמובן רק אם אפשר... אם נשארים כרטיסים השבוע... (כלומר... הפורום לא לוקח את כל ה5...) אז אם אני יכול לקחת אותם... חברים שלי לוחצים... אם לא סבבה... מקווה שזו לא חוצפה... תודה בכל מקרה!
Y Yuvalenko New member 28/11/04 #4 חחח..... סוג של... ../images/Emo13.gif זה מזכיר לי ת'פרק של החטא ועונשו שהיה היום (שראו אותי שם שוב..) כל הזמן צחקו על ה"סוג של" הזה... למי שמבין..
חחח..... סוג של... ../images/Emo13.gif זה מזכיר לי ת'פרק של החטא ועונשו שהיה היום (שראו אותי שם שוב..) כל הזמן צחקו על ה"סוג של" הזה... למי שמבין..
G greeneye New member 1/12/04 #12 שניההההה אם זה לא מאוחר מידי, אחד לי ואחד לספיר בבקשה. השעה ממש טובה. (ולמרות שיש לי דלקת בעין).
G greeneye New member 2/12/04 #13 ליחה שכתבתי מאוחר..... הייתי אתמול בצופים ומיד אחרי זה רצתי להצגה בתאטרון, ואפילו ביקשתי משלי אם היא יכולהל לשלוח הודעה בשמי והיא לא יכלה... נאמ
ליחה שכתבתי מאוחר..... הייתי אתמול בצופים ומיד אחרי זה רצתי להצגה בתאטרון, ואפילו ביקשתי משלי אם היא יכולהל לשלוח הודעה בשמי והיא לא יכלה... נאמ
Y Yuvalenko New member 2/12/04 #14 ליחה? איכס!! סתם. אגב, אמרת שזה עולה על הצופים. למה בדיוק התכוונת שזה עולה על הצופים, ומי בדיוק עולה עליהם?...
ליחה? איכס!! סתם. אגב, אמרת שזה עולה על הצופים. למה בדיוק התכוונת שזה עולה על הצופים, ומי בדיוק עולה עליהם?...
G greeneye New member 2/12/04 #15 הצילומים. צופים ביום ו' זה מ-16:00 עד 18:00 ואם אני יוצאת...ב...17:00 ככה...אז הלכה שעה.
G greeneye New member 2/12/04 #17 לא, פשוט לא כל הצופים מתחילים באותה שעה ובאותם ימים. בכל אופן, אני משערת שאין לי כמרטיסים כי גל לא עונה..
לא, פשוט לא כל הצופים מתחילים באותה שעה ובאותם ימים. בכל אופן, אני משערת שאין לי כמרטיסים כי גל לא עונה..