בקשר לצריבה

eranii

New member
בקשר לצריבה

שלום,פעם ראשונה שלי בכלל בפורומים...:) :) מקווה שתעזרו לי. אני משתמש בתוכנת צריבה EASY CD CREATOR כבר כמה חודשים. אני חייב להסביר את הבעייה בפרטי פרטים בכדי שתוכלו להבין על מה אני מדבר. אז ככה: אני הייתי צורב שירים לתוך דיסק ריק. עכשיו ברגע שצרבתי לדוגמא 4 שירים ורציתי לשמוע אותם במערכת שלי או באוטו (לא על המחשב),לא יכולתי לשמוע. אחרי בירורים קצרים ,אמרו לי שאני חייב לבחור באופציה של ``לסגור דיסק`` בכדי שאוכל לשמוע את הטראקים במערכות רגילות של סי די. וכך עשיתי.אבל אחרי זה התברר לי שאני לא יכול להוסיף שום שיר נוסף לדיסק שכבר סגרתי. הבעיה היא כזו: יש לי לפעמים דיסקים שיש לי בהם רק 4 שירים ואני מאוד הייתי רוצה לשמוע אותם במערכת אבל לא לסגור את הדיסק הרמטית ,כך שאוכל בעתיד להוסיף עוד ועוד שירים עד שהדיסק יהיה מלא. אז היום במקרה שיחקתי עם התוכנה והכנסתי דיסק עם 6 שירים (בדקתי לפני כן שאני לא יכול לשמוע אותו במערכת שלי-כי הוא כנראה לא היה סגור). נכנסתי לתוכנה ושם ראיתי אפשרות שנקראת : CLOSE SESSION-שזה אומר שאפשר לבחור באופציה הזו ומה שהיא עושה זה שהיא סוגרת את השירים שקיימים (כך שיהיה ניתן לשמוע את זה במערכת רגילה) אבל גם משאירה את הדיסק פתוח כדי שנוכל להוסיף עוד ועוד שירים. אז הכנסתי את הדיסק עם ה 6 שירים שכבר נצרבו לפני חודש ולחצתי על האופציה הזו.(CLOSE SESSION)..ואז זה לקח בערך 2 דקות עד שהמחשב הפסיק ``לחשוב`` ואז הוצאתי את הדיסק ,שמתי במערכת והפלא ופלא שמעתי את 6 השירים במערכת. עכשיו רציתי לבדוק אם הדיסק באמת נשאר פתוח או שהוא סגר לי אותו ואני לא יכול להוסיף שום שיר. אז הכנסתי את הדיסק למחשב,צרבתי לניסיון עוד שיר אחד (בחרתי באופציה של CLOSSE SESSION) ואכן הוא צרב לי אותו.אבל שבאתי לשים אותו במערכת הוא פשוט לא השמיע לי אותו ולא החשיב אותו בכלל כמשהו שצרבתי. שהכנסתי אותו למחשב הוא כן הראה לי שהוא צרוב. אבל במערכת כלום!!! עכשיו גם אם אני רוצה לסגור את הדיסק...אין לי אפשרות. המסך הזה שבו כל הטראקים מוצגים (מי שמכיר את התוכנה ) אני רואה את הטראקים (כולל הטראק שאני לא מצליח לשמוע במערכת) אבל כל האפשרויות למטה --לא מאופרים ואני לא יכול ללחוץ על אף אחד מהם!! לא על: RECOVER CLOSE SESSION CLOSE DISC לשלושתם אין לי גישה . מתי תהיה להם שוב גישה???..אם אני אצרוב עוד שיר אחד למשל לדיסק הזה ואבחר באפשרות של ``לסגור דיסק``(אבל זה מחלון אחר בכלל-אבל אני לא רוצה לצרוב ) אבל שהכנסתי דיסק אחר (שהוא פתוח עם 4 שירים) ונכנסתי למסך הזה כל השלושה היו ניתנים לגישה.... מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה קורה כאן??? איך אני יכול לשמוע את השירים במערכת אבל בלי לסגור את הדיסק לגמריי???? מצטער שזה יצא ארוך,אבל הייתי חייב להסביר את הבעייה. מקווה שיש כאן אנשים שיענו לי ושמבינים בתחום.

סקאי :)

New member
לפי מה שאני יודע .......

לא ניתן לצרוב על דיסק שנסגר מכיוון שהוא פשוט סגור לכתיבת חומר חדש מה שאני מציע לך זה לרכז את כל החומר לדיסק אחד כך שיהיה לך מספיק חומר לדיסק שלם מצטער

eranii

New member
ברור לי שכשסוגרים דיסק מה קורה

אני אומר שוב:אני לא סגרתי אותו. אבל לא עשיתי :close disk.....השתמשתי בCLOSE SESSION ואחרי שעשיתי את זה יכולתי לשמוע במערכת שלי או באוטו. אבל שרציתי להוסיף עוד שירים לדיסק הזה אז הוא כן נתן לי להוסיף את אותם שירים ...הבעיה היא שעכשיו הוא לא נותן לי להקשיב לשירים האלה דרך המערכת שלי . הוא צרב לי אותם אבל אין לי אפשרות לשמוע אותם. ואין לי אפשרות בכלל לסגור אותו.

למעלה