בקשר לקליפ החדש שלה

בקשר לקליפ החדש שלה

ראיתי היום את הקליפ החדש של שאנייה והוא מזה מהמם,טוב היא בעצמה יפיפייה אני פשוט חולה עליה אני מזה התלהבתי ממנה בקליפ הזה ומהקליפ גם. בברכה אלינור גובאני.

mprb

New member
את מתכוונת לUP?

הוא קליפ חמודדדדד נורא אהבתי אותו כשראיתי אותו. היא ממש חמודה שם. אבל נראת כמו נערונת....אולי היא מתגעגעגעגעת? בכל זאת היא עוד מעט בת 40

mprb

New member
../images/Emo26.gif

לצערי אני לא זוכרת מאיזה אתר לקחתי אותם
אבלך אני זוכרת שיש שם עוד....

mprb

New member
אחרונה ../images/Emo26.gif

אם יש לכם תמונות אתם מוזמנים לשים....

בקשר לקליפ up

היי מה נישמע מה קורה הכל טוב.לא אני לא התכוונתי לקליפ הזה היא הוציאה קליפ לשיר ka-ching אם ככה כותבים את זה.מה היא גם הוציאה קליפ ל-up.דרך אגב את הקליפ ka-ching מראים אותו כבר בערוץ vh1(ערוץ 18) מומלץ לראות,טוב כל קליפ שלה מומלץ לראות. בברכה אלינור גובאני.

mprb

New member
באמת ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שהיא הוציאה את זה כבר. אני אחפש תמונות.
את רואה- ידעתי שיש לך את זה!

i love gina

New member
אחממ... אם לא זכור לכם...

קייסר כתב את זה לפני כמה ימים! ואף אחד לא הגיב לו חוץ ממני... (אני מת כבר לראות את הקליפ...) ואלינור
אנא קבלי את התנצלותי... לא התכוונתי בכלל להתנפל אלייך... סליחה!

roimc

New member
זה נכון

היום בביצפר דיברתי עם איזה ילד אחד והוא שאל אותי אם ראיתי את הקליפ החדש שלה. ואמרתי לו שכן ושראיתי תמונות (מהפורום) שזה קליפ לבן כזה והוא אמר שלא, שקוראים לשיר קאצקינג ושהיא נראית כמו בריטני ספירס (?!?!)

שלום לכולם

היי מה נישמע הכל טוה יופי אני שמחה ודרך אגב אני סולחת לכם אני רק בסך הכל דואגת לפורום זה הכל.ובקשר לזה roimc שילד אחד אמר לך ששאנייה נראית כמו בריטני אז בריטני הייתה מתה להראות חצי משאנייה,אין מה להשוות בימהן.שאנייה מקסימה יפיפיה נהדרת היא גם מייצרת את המוזיקה והיא כותבת את השירים שלה בעצמה לעומתה בריטני סליחה עם מישהיא מעריצה או מעריץ אותה היא פרחה שחושבת רק על אייך שהיא נראית והיא גם לא כותבת את השירים.אז תגיד לא שאין אפילו מה להשוות בריטני הייתה מתה להגיע לחצי מהקרסוליים של שאנייה. בברכה אלינור גובאני.

TCgirl

New member
הייי... ../images/Emo187.gif

הגעתי למסקנה שאני צריכה לקנות את הדיסק של שנאיה
. אגב: אתם יודעים ששנאיה כתבה לבריטני שיר בדיסק "אופס..."? בכל מקרה זה don't let me be the last to know

למעלה