בקשר לקליפ החדש

A N I g M A

New member
בקשר לקליפ החדש

"מכל האהבות" (אני לא טועה, נכון? אמ. אני קצת התאכזבתי. הופעה? אפשר לעשות יותר מזה. המילים כאלה יפות והשיר ממש מרגש, ונותנים לזה קליפ כזה.. זה נראה כמו חוסר השקעה כזה, וחבל לי. אני דמיינתי משהו לגמרי אחר. אבל טוב, אחלה שיר:$

willo1

New member
נכון../images/Emo70.gif

הקליפ הוא הופעה. איזה מעצבן! גם אני התאכזבתי

yinnon2

New member
דווקא הקליפ לא כ"כ גרוע...

אולי אחרי "מלים יפות מאלה" יש ציפיות..אבל הקליפ לא כ"כ מאכזב..פשוט הופעה..נחמד..

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifלמרות שאני חייבת לציין

שלא כל-כך הבנתי המ הולך בקליפ "מילים יפות מאלה"... ראיתיכ מה פעמים באדיקות רבה... אבל הוא בהחלט יפה מבחינה וויזואלית.

Saffron

New member
אני דווקא ../images/Emo29.gif

נהניתי יותר מהקליפ של "מכל האהבות" מאשר מזה של "מילים יפות מאלה". הקליפ של "מכל האהבות" עשוי יפה מאוד ביחס לקליפ הופעה, והוא מחזיר אותי לזמנים טובים. משהו בקליפ של "מילים יפות מאלה" מפריע לי, אני לא בטוחה מה זה.

אני לא ממש התלהבתי

ממילים יפות מאלה.... אבל הקליפ באמת כזה.. פשוט הודעה אין אשכרה קליפ חח בכל זאת לצלם קליפ עם כל הכבוד צריך להשקיע כסף, זמן עבודה... והם עשו 2 קליפים לאחרונה..

אני ממש לא חושבת כמוכם!!

אני בטוחה שכל מי שהיה בהופעה שלהם נהנה בטרוף!!! ומהי הדרך הכי טובה לקליפ של הפרוייקט ולשיר (מ-ד-ה-י-ם) של הפרוייקט, אם לא אחת ההופעות עצמה?? מי שהיסתכל גם בדרך אגב על הקליפ יכל עוד לקלוט את האנרגיות המטורפות שהולכות שם... שכולם יראו עד כמה זה מדהים להיות בהופעה כזאת!! חוויה לכל החיים.......

למעלה