בקשר לקניית שימלת הכלה

יעלי2

New member
בקשר לקניית שימלת הכלה ../images/Emo4.gif

אני הולכת היום כנראה לסגור על השימלה. שאלתי היא אם לקנות אותה וזאת מסיבה אחת וזה כדי למכור אותה אחר כך (ולהחזיר חלק מההשקעה). לפי רוח הפורום שמתאימה גם לי, כולן תופרות במיוחד או, משכירות כך שהשימלה נתפרת במחיוחד עבורן = הרבה כסף. מה שאני שואלת, אם במידה ואקנה את השימלה (כידוע מחיר סמלי יותר לקניה/השכרה), יהיה למי למכור? נ.ב. בפריס אפשר להיכנס לחנויות שמוכרות שמלות ערב ולקנות שימלת כלה במחיר 200 דולר. הבדל קטן בהמחיר מהארץ לא?

*שיר

New member
תעיפי מבט בלוח העיר - תמיד יש שם

איזו שמלת כלה אחת או שתיים למכירה. אני חושבת שלא תהיה לך בעייה למכור אותה בסופו של דבר.

שמופית

New member
אני יודעת שגם באמריקה

אפשר להשיג שמלת כלה במאות בודדות של דולרים. רק בארץ, איפה ששומעים "חתונה", ישר רואים דולרים בעיניים של המוכרים... לי נראה שלהתחיל למכור שמלת כלה זה מסובך טיפה, כי צריך לפרסם מודעות בעיתונים וכאלה. ויתחילו להגיע לך בנות הביתה ולמדוד את השמלה שהתחתנת איתה ולהעביר עליה ביקורות... נשמע לי תיק רציני.

אתי@

New member
השאלה היא אם יש סיכוי שמישהי תקנה

את השמלה שלך... קודם כל - מכיון שכל מי שלא מוכנה לשלם המון כסף הולכת לתופרת בבית שעושה לה שמלה במיוחד בחצי מחיר. שנית - קשה למצוא מישהי שגם רוצה לקנות משומש, גם אוהבת את השמלה שלך וגם במידה שלך. שלישית - אני החזרתי את השמלה שלי במצב לא משהו בכלל . השמלה היתה ממש שחורה בשוליים שלה וזה משהו שאי אפשר לתקן בגלל סגנון הבד. ככה שלא בטוח שתוכלי למכור אותה במצב הזה. איפה את רוצה להזמין שמלה???

shelycat

New member
שמלת כלה... ../images/Emo68.gif

אני תפרתי אותה ואשמור אותה מסיבות סנטימנטליות. שתדעי לתפור אותה עולה בדרך כלל פחות ,מניסיון, אחרי ששילמתי לתופרת היקרה ביותר שמצאתי (2500 ש"ח) על העבודה ושילמתי על הבד שהיה באמת יקר יותר ממה שבדרך כלל קונים (כל הבד על 5 המטרים שבו שזור במין כמו קריסטלים קטנים שיצרו אפקט יפה עם התאורה) עדיין עלה לי 3000-4000 ש"ח כולל הינומה, בד בטנה, נעליים וכו` ואני נחשבת לבעלת טעם יקר ולא חסכתי. הבנתי שקשה למכור שמלות כלה ולא משתלם, אם את לא רוצה לשמור תתרמי לגמ"ח.

*שיר

New member
אני תפרתי אותה מראש כך שאני אוכל

להשתמש בה גם אח"כ (בחצאית) חוץ מזה, כל הסיפור עלה לי (תחזיקו חזק) - פחות מ- 2500 שקל!! אז אם רוצים - אין זו אגדה!

J-סיקה

New member
חברה שלי התחתנה לפני 6 שנים

והיא עשתה שמלה בלי מחוך ... אבל זה יכול להיות מצויין !!! וואזה?..

גיסתי תפרה את השמלה וחשבה למכור

אותה , כבר עברו 5 שנים בערך, והיא עדיין תקועה לה בארון למרות שהיא פרסמה, ובאו לראות אותה, לדעתי סתם כאב ראש מיותר

שירי71

New member
גם לדעתי אל תבני על זה

כל כלה מעדיפה לא לזרוק זמן יקר על ללכת לאיזה מישהי בקצה העיר ולראות שמלה אחת ויחידה במידה מסוייימת בסגנון מסויים. לי זה עבר בראש בדיוק מאותה סיבה וישר הוצאתי לי את זה מהראש. ואני חייבת לומר לך שגם לי תופרים במיוחד לאירוע ועלי להחזיר תוך יומיים אבל אני כעת בכיוון של לקנותכי אני מתה על השמלה וכלה זה להוסיף אצלי להפתעתי הרבה עוד 500 שח וזה שלי!

למעלה