בקשר לרב דויטש. כמה דברים שלא ידעתם.

שדרן

New member
בקשר לרב דויטש. כמה דברים שלא ידעתם.

שמי חן ואני גר במעלה כבר 10 שנים, אני חילוני בן 19. אני הכרתי את הרב דויטש אישית כבר לפני שנתיים באיזו סיטואציה. אתם סתם מכפישים כאן בן אדם טוב וישר. האיש הזה בכלל לא רוצה להפוך את העיר לעיר חרדית או דברים מהסוג הזה. הוא בחיים לא ניסה לדבר איתי על דת, הוא רק אדם חביב שדורש בשלום כולם, ומנסה לעשות לעיר שלנו טוב. למשל הוא פתח מועדון לנוער שהכניסה אליו חינם ויש שם סנוקר ומשחקי מחשב וכל מיני דברים כיפיים. אין שם שום דת . כלום. חוצמזה הוא משקיע כאן הרבה כסף בכל מיני פרוייקטים שלא קשורים לדת. לפני שבוע פגשתי אותו ושאלתי אותו על הסכסוך שלו עם ראש העיר, והוא אמר לי שהוא מאוד מכבד את בני כשריאל, והוא קבע איתו פגישה לפני שבועיים כדי לגשר על המחלוקת בניהם, וכשריאל אמר לו "תתחף מהעיר שלי". אז יש לי לומר לך בני, נמאס לי ממך, אתה יודע רק לשתול פרחים! העיר דפוקה משעממת, אין כאן מה לעשות או איפה לבלות, אתה מתברר גם כמטריד נשים, כל מה שהבטחת בבחירות הקודמות לא קיימת, ואני בבחירות הקרובות ינסה לפתוח את העניים של כמה שיותר תושבים פה שבאים לקלפי בעיוורן ומעלים אותך שוב ושוב לשלטון. עדיף לא להצביע בכלל! בעניין הדיקטוטרה של כשריאל, שכידוע שולט פה על כל מה שזז בעיר, אפילו על המשטרה, הוא מתחנן למשטרה שלא תפרסם את הנתונים האמתיים של הפשע ושל האלימות בעיר. עיתון מעלה אדומים נועד להביא את הצד הנגדי של בני כשריאל ולא להיות כמו "זמן מעלה" שהפך כבר מזמן לשה תמים, ואומר אמן על כל מה שבני עושה או לא עושה. מה עם הבטלה? התעסוקה לנוער? עם ההזנחה ברחובות המיצדים והקרן? מה עם הפקקים לירושלים ובחזור? מה עם גדר ההפרדה? מה עם האלימות? הסמים? חלאאאסס בני על מי אתה עובד? תושבי העיר הם לא עוד עובדת בלשכה שלך שאתה יכול לנצל. הרב דויטש. בלי קשר לבני. אני איתך. אחרי ששהבנתי באמת שאתה לא רוצה להביא לנו לעיר דוסים, ואתה רק רוצה לעשות כאן את מה שכשריאל לא עושה. אז אני איתך! אגב. כל מי שמעוניין ביום רביעי הקרוב יש ערב במועדון תלם בכיכר יהלום. שתיה על חשבון הבית! הכניסה מגיל 18 (חופשי)

שלום לך שדרן וברוך הבא.

דברייך נכתבו בהרבה כעס ולכן לא אשפוט אותך ,אך מן הראוי ,שתבטא את אשר על ליבך בשפה מהוגנת וללא האשמות שלא הוכחו. אני לא בעד ולא נגד ,אך כמנהלת הפורום ,לא אוכל להסכים שתאשים אדם זה או אחר בעבירה פלילית חמורה מבלי שהורשע בה בבית משפט ,הדברים שאתה מעלה כאן ידועים והשמועות רצצות ,אך משמועות להאשמות -המרחק גדול. חבל שאתה נכנס לפורום רק כדי להשמיץ ,זו לא מטרת הפורום. אני מסכימה איתך בחלק מהדברים ולא מסכימה בחלקם האחר ,אך אני מבקשת להעלות את הדברים בצורה מכובדת ולא פוגעת. לעצם העניין ,אף אחד בפורום לא פגע או העליב את כבוד הרב. גולשים העלו חששות שהעיר תתחרד ,עשו זאת בטוב טעם וזה טיבו של דיון. נשמח שתמשיך להיות איתנו בפורום בהמשך. שבת שלום

שדרן

New member
ראשית, מתנצל

אם דברי אכן היו בוטים או מתלהמים יתר על המידה, אכן דיבתי מתוך כאב. בעניין התחרדות העיר, אל דאגה, מי שיילחם נגד ההתחרדות יהיה לדעתי דווקא הרב דויטש, פשוט צריך להכיר את האפי שלו כדי להבין מה אמרתי. אשמח לבקר פה בכיף. ותדוה

eee2008

New member
על מי אתה מנסה לעבוד ?

אתה פעיל של דויטש, ואם היית קצת יותר אינטיליגנט התגובה שלך הייתה קצת פחות "מוחצנת" ועוד הייתה לנו אפשרות לקיים דיון. בכל מקרה הרב ה"דגול" שלך דרש קרקעות לאוכלוסיה החרדית, בני עמד על הרגליים וסירב ועל כן הרב דויטש מנסה להיכנס בו. אל תשכחו שגם בירושלים החרדים אמרו שהם ידאגו לחילונים והפלא והפלא תראו מה קרה, בשביל עוד קרקע לאלפי הילדים שהם משריצים הם ימכרו לכם כול מה שתרצו לשמוע. אנחנו ניפגש בבחירות חמוד, ובעזרת השם הרב דויטש ילך לקושש לעצמו קרקעות במקומות אחרים, אנחנו לא רוצים אותו פה !!!!!!!

למעלה