בקשר לריב עם הייד פארק!

LiTtalTal

New member
בקשר לריב עם הייד פארק!

ריב או מה שזה לא יהיה אני חושבת שצריך להפסיק את זה עכשיו... בואו נעשה בסוכות מפגש משותף ונגמור ת'סיפור! זה כבר נהיה ממש מגוחךךך כל הסיפור הזה...

LiTtalTal

New member
תגיבו כבר דמאטטטט

אם אתם לא הולכים להופעה היום אז תגיבו כבררררררררר אם לא זה באמת יוכיח לי שאני צריכה לעבור להייד פארק ולבקר פעם בשבועיים פה...

שטיצה

New member
קודם כל..

לפורום אין שום ריב עם הייד פארק. כמה אנשים פה לא אוהבים את הפורום בהייד פאק מסיבות שלהם, חלק מחברי הפורום אפילו כותבים גם בהייד פארק. אני נגד מפגש משותף. הרבה פה לא אוהבים את חברי הפורום בהייד פארק, אז אין טעם. נחנו גם לא מכירים אותם וזה לא שווה.

LiTtalTal

New member
טוב בסדר...

ואני לא מבינה מה הקשר ללא מכירים! אם לא תיפגשו איתם איך תכירו.. אני כבר אומרת אם זה יצא על התאריך שלהם אני לא באה אליכם...

LiTtalTal

New member
בעצם אני כבר לא יודעת אררררר

זה פשוט מטופש ביותר, מה שאתם עושים!

LiTtalTal

New member
אגב, הרבה שונאים אותם מ...

הסיבה שאני די שנאתי אותם, למרות שהם לא ניסו להתקרב אליהם באמת וברחו לפה... עזבו, לא נראה לכם מפגש משותף וזה נופל על אותו תאריך אני אצלם...סורי.

Hezi The One

New member
אממ לא רוצה להשמע מגעיל...אבל

אם את רוצה ללכת למפגש איתם ולא איתנו לכי...את לא עושה לנו טובה

Lifes Music

New member
../images/Emo45.gif

גם הם מכירים אחד את השני יותר טוב מאיתנו...הם גם ירימו ת'אף לגבי זה לה אנחנו תפוז לא מספיק טובים כי אנחנו לא הפורום הרישמי....ומפגש פורום זה לפגוש את הורום שאתה נמצא בו....זאת הסיבה גם שאני לא רוצה לעשו מפגש עם היהודים....אין לי שום דבר נגדם פשוט רוצה לפגשו רק את הפורום שלי

Hezi The One

New member
אממ תראי...אני לא שונא את הילדים

בהיידפארק מהסיבה הפשוטה שלא כתבתי שם עוד...הקטע הוא שאני לא מתכוון לכתוב...היידפארק זאת מערכת מגעילה לא אוהב את הצורה שלה...לעומת זאת תפוז יותר קל ונחמד... לגבי מפגש איתם אין מצב שאני בא...לא מכיר אותם...אני ככה לא ארגיש בנוח...את הפורום פה לפחות חצי אני מכיר

LiTtalTal

New member
טוב בסדר...

וזה לא שאני לא רוצה לבוא אליכם... הבעיה היא אם זה יקרה באותו תאריך...

ואם לסבתא שלי היו גלגלים היא הייתה

מקפיצה את שייגעצ לטיול מסביב לעולם.. חוץ מזה שזה לא מעניין מה יקרה ומה תחליתי.. מה שתחליתי יהיה טוב בשבילך וזהו.. די להציף את הפורום

LiTtalTal

New member
אבל אני לא יודעת מה להחליט

כי אני מבינה ומכירה את שני הפורומים (כנראה שאני היחידה שעשתה מאמץ להכיר ולהבין את שניהם...) בקשר למי שלא אוהב את המערכת של הייד פארק בלי שום קשר לחבר'ה משם... אתם יכולים להיכנס או לשאול אותי לגביי מספרים באייסיקיו וככה תכירו אותם... המערכת שם היא לא ממש תירוץ מוצלח. זה מה שאני עשיתי והצלחתי להכיר חלק מהם טוב ואין לי שום דבר נגדם....

למעלה