לפורום אין שום ריב עם הייד פארק. כמה אנשים פה לא אוהבים את הפורום בהייד פאק מסיבות שלהם, חלק מחברי הפורום אפילו כותבים גם בהייד פארק. אני נגד מפגש משותף. הרבה פה לא אוהבים את חברי הפורום בהייד פארק, אז אין טעם. נחנו גם לא מכירים אותם וזה לא שווה.
גם הם מכירים אחד את השני יותר טוב מאיתנו...הם גם ירימו ת'אף לגבי זה לה אנחנו תפוז לא מספיק טובים כי אנחנו לא הפורום הרישמי....ומפגש פורום זה לפגוש את הורום שאתה נמצא בו....זאת הסיבה גם שאני לא רוצה לעשו מפגש עם היהודים....אין לי שום דבר נגדם פשוט רוצה לפגשו רק את הפורום שלי
בהיידפארק מהסיבה הפשוטה שלא כתבתי שם עוד...הקטע הוא שאני לא מתכוון לכתוב...היידפארק זאת מערכת מגעילה לא אוהב את הצורה שלה...לעומת זאת תפוז יותר קל ונחמד... לגבי מפגש איתם אין מצב שאני בא...לא מכיר אותם...אני ככה לא ארגיש בנוח...את הפורום פה לפחות חצי אני מכיר
כי אני מבינה ומכירה את שני הפורומים (כנראה שאני היחידה שעשתה מאמץ להכיר ולהבין את שניהם...) בקשר למי שלא אוהב את המערכת של הייד פארק בלי שום קשר לחבר'ה משם... אתם יכולים להיכנס או לשאול אותי לגביי מספרים באייסיקיו וככה תכירו אותם... המערכת שם היא לא ממש תירוץ מוצלח. זה מה שאני עשיתי והצלחתי להכיר חלק מהם טוב ואין לי שום דבר נגדם....