בקשר לריהוט, ראיתי שכבר דיברתם על..

lizzika

New member
בקשר לריהוט, ראיתי שכבר דיברתם על..

זה פה ושם, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות - קניית מיטה, ארון, שולחן, מדפים - אתם ממליצים על איקאה ? ואם לא, היכן כדאי לקנות. אתם יודעים אם אפשר לקנות באיקאה ולבקש משלוח (שעולה כסף, ידוע) שיבוצע לאחר יום-יומיים? איפה ניתן לקנות אילושהם כיסאות/פופים/מע' ישיבה פשוטות וחביבות במיוחד בשביל שאורחים יוכלו לשבת בנוח ולא להיתקע בפינה של המיטה ? תודה רבה !

gal-or

New member
בתור התחלה,

הייתי מתעניינת בסביבה הקרובה לבדוק אם יש להם רהיטים שמישים ובמצב טוב שהם לא צריכים. עדי

שפִירית

New member
אם כבר משרשרים רהיטים

(סליחה על הפלישה
) מישהו יודע איפה אפשר לקנות רהיטים יד שניה במצב טוב ? או סתם מקום שמוכר רהיטים בזול ?

כדאי לך לבדוק בהומלס

מדי פעם אנשים מפרסמים שם רהיטים שווים למכירה. זו אחלה אופציה גם למי שרוצה למכור את הרהיטים שלו. ובקשר לאיקאה - אני מאוד מסכימה עם נועה. חלק נכבד מהריהוט שלי קניתי שם, מתוך ידיעה שהרהיטים ישמשו אותי לשנים הקרובות בלבד. כמו שנועה אמרה, כדאי מאוד לא להזמין הובלה אלא לקחת בעצמך כי לא רק שזה עוד כסף מיותר, זה גם בזבוז זמן נוראי לשבת בבית ולחכות למובילים שתמיד מתעכבים. תמצאי חבר עם אוטו ולב טוב ותסעו ביחד, או שתסנג'רי את ההורים... אני בינתיים מאוד מרוצה ממה שקניתי באיקאה, והעסק יצא לי מאוד משתלם כלכלית.

Noaal

New member
כמה תשובות והמלצות:

ראשית, כמו שהציעו לך, תתענייני בסביבה הקרובה שלך אם אין כל מיני רהיטים שאת יכולה לקחת לך. שנית, הובלות ואיקאה: מה שאת יכולה לקחת ברכב תיקחי. בהובלה של איקאה משלמים את מחיר הפריטים כפול 7% (נדמה לי) ואם את גרה מחוץ לאיזור החלוקה חינם את צריכה להוסיף על הסך הכל (מחיר הפריטים+7%) עוד אחוז על ההובלה. מבלבל, גם אני לא הבנתי עד הסוף את עניין מחיר ההובלה שלהם-ולא בטוח שגם הם מבינים. לגבי הזמן - יש מקומות בארץ שהם מגיעים פעם בשבוע ויש כאלה שהם מגיעים אליהם כל יום, את צריכה לברר מול החברת הובלות. שלישית, הרהיטים באיקאה: אני קניתי מיטה ושולחן אוכל (עם שרפרפים אדומים מגניבים) ומסקנתי
את צריכה להחליט לכמה זמן ולמה הרהיט ישמש לך. הרהיטים באיקאה הם זולים אך לא הכי איכותיים בעולם. לי ברור שהמיטה שלי תשמש אותי עוד כשנה ואח"כ תהפוך לספה (וזו הייתה כוונתי מהתחלה) השולחן זה כבר סיפור אחר - אבל גם השקעתי בו. איקצר, אם את מחפשת פיצפקסים איקאה זה המקום, רהיטים - רצוי לחפש במקומות קרובים יותר למקום מגורייך (בעיקר כי ההובלה מייקרת את המחיר בטירוף).

למעלה