בקשר לריקוטאן

נגה84

New member
בקשר לריקוטאן

מישהו מכיר את הכדור? ממליץ? אני לוקחת אנטיביוטיקה במשך 3-4 שבועות וזה לא עוזר... מה עושים? ללכת על הכדור הזה? שמעתי שיש לו תופעות לוואי קשות

יש חלופות טובות יותר מרואקוטן

היי נוגה צדקת בדברייך בדבר סיכונים ורואקוטן היובש שהוא גורם לשפתיים פשוט מחריד. יש חלופות לרואקוטן המנקות את העור מכל האקנה הזה בלא זכר של תופעות לואי. פרסמי את האי מייל שלך ואשלח לך את המידע. בהצלחה בכל מקרה יודעי דבר.

Roaccutane

אני נוטל את הכדורים האלה, ואני מוכרח לציין שהתוצאות מדהימות... אני אישית ממליץ על הכדורים, כמובן שיש תופעות לוואי כגון יובש סביב השפתיים, יובש בעינים...וכו´ אך זה שווה את זה תופעות הלוואי שצצו אצלי היו יובש בשפתיים יובש בעינים יובש בפה ורגישות גבוהה יותר בעור לקרני השמש...ניתן להימנע מהיובש על ידי מריחת שפתונים, ולעינים שימוש בטיפות עינים, יובש בפה אפשר למצוץ סוכריה או משהו כזה, ובקשר לרגישות פשוט להימנע מחשיפה ארוכה לשמש ואם כבר נחשפים מורחים קרם... לפי מה שאני חוויתי זה לא עד כדי כך קשה, וזה שווה את זה הפיצעונים נעלמים.. לפי מה שאני הבנתי מרופאת העור שלי שבד"כ הטיפול הוא חד פעמי והסיכויים שהפצעונים יחזרו נמוכים מאוד...!

הפיצעונים חוזרים גם אחרי רואקוטן

היי לאחד הפיצעונים חוזרים גם אחרי רואקוטן. תחילה היה נדמה כי הגיע הסוף לאקנה - פעם חשבו כך. והיום כבר התפקחו ויודעים כי האקנה חוזר אחרי זמן מה וזה משתנה מאחד לאחד בהקשר לפרקי זמן ההופעה המחודשת. כל טוב יודעי דבר

ליודעי דבר...

אני חושב שרופאת העור שלי הייתה מציינת בפני את העובדה שהפיצעונים חוזרים לאחר תקופה מסוימת...היא אמרה שהסיכויים שהפיצעונים יחזרו הם מתחת לתשעים אחוז...דבר נוסף, מאיפה המידע? מאחד ששואל

המידע הוא מומחיותי בעניין

שלום לך המידע הוא מומחיותי בעניין. בברכה יודע דבר

למעלה