בקשר לרכיבה של ונטיל מחר

timon1

New member
בקשר לרכיבה של ונטיל מחר

תזכורת אחרונה, הרכיבה תצא כמתוכנן ב9:30, כינוס ב9:00-9:15 בקיבוץ רשפים. לבירורים נוספים אני זמין ב-067860586 עד היום [יום שישי] ב24:00. להתראות לכולם, אריאל.

alonaski

New member
טימון!!! העם נקעה רגלו!! דורש לשמוע

חוויות ורשמים מהטיול הראשון של ונטיל!!!
ספר חוויות ורשמים!!! (מקווה שהנחת את הרוכבים שלך להכנס לפורום מיד כשהם מגיעים הביתה ולכתוב תודות והלל בשיבחך!!!
)

alonaski

New member
מה קרה???!!! מה אתה מתעצבן?!

מה כבר אמרתי?... אוי נו... מה, אתה רוצה להגיד לי שנפגעת ממה שרשמתי בסוגריים???!!!
פחחח... אבל אם כן - אז אני מתנצלת. זה היה בצחוק, לא חשבתי שתקח את זה באופן אישי בכזו רצינות...
נו... ספר איך היה???!!! יש תמונות?!....

XCrider

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו...../images/Emo140.gif

אמנם לא דיווחתי מייד עם החזרה הביתה כנדרש (לפעמים נראה לי אלונה שאת מדווחת עוד ממרומי האוכף בדרך הביתה...) אבל בהחלט נהנתי לרכב שוב עם טימון בחצר האחורית שלו... היה חם, אבל המעיינות הקרירים ובמיוחד התה המיוחד של טימון בחניה תדלקו אותנו מעולה. ואריאל התגלה כאחות רחמניה לאלו מאיתנו שלא היו בכושר (בניגוד לתדמית ה"פנתרית" מהעליה לגלבוע עם השאנטי) אבל גם "נתן בראש" לאיזו עליה וירידה אימתנית וחלקלקה בעקבותיה שניסינו עם אופני ש"מ נחמדות שהביא רם מונטיל להדגמה (כנראה שלחצתי לו על הכפתור המתאים...). ולסיכום: תודה טימון!

alonaski

New member
מה פתאום מדווחת מהאוכף?! ../images/Emo3.gif

אני בעיקר.... "מפברקת"!
מכינה הודעות מראש עם רשמי חוויות כפי שאני מעריכה אותן עוד קודם... ובדרך הביתה מרימה טלפון, מקודדת את הקוד הנכון למחשב ועושה "SEND" עוד מהאוטו, בדרך הביתה...
איך הרגל שלך והדלקת?... מקווה שאתה לא עושה לעצמך נזקים ונשמע לרופא!!! אחרת... נו-נו-נו!!!! כמה ק"מ רכבתם?...

XCrider

New member
רעיון נחמד, אבל איך את מכינה גם את

התמונות מראש???...משנה שעברה?...
לרגל ולדלקת שלום (ולא להתראות!). אין מה לדאוג, הכל חזר לשמישות. אני פציינט ממושמע. ועוד עשיתי בסופ"ש שני טיולי מתחילים לחימום (בניגוד לרוב שרוטי הפורום שישר מהגבס מזנקים למעלה עקרבים...). את כנראה האחות של אחות רחמניה טימון מהטיול של היום...
קילומטרז' לא גבוה (13?) אבל החום והעליות הוסיפו לזה קצת פלפל ומלח.

timon1

New member
בבקשה אמנון ../images/Emo140.gif

קישור לתמונות בראש הדף.

GAINTשי

New member
אריאל איך הג'י טי?? הם נראות ממש

נוחות! רפי עבר אצלנו גם עם האופניים והחבר'ה שם התלהבו מהג'י טי. נ.ב. על איזה ירידה דיברת(עין מודע?)איך קוראים לזה בשפת המקומיים?

timon1

New member
היי שי ../images/Emo13.gif

מדובר על הירידה התלולה מתל השלושה. לגבי האופניים, רכבתי עליהן קצת במדוע [עין מודע] ובטיפוס וירידה מתל השלושה, סה"כ מהתרשמות ראשונית וקצרה ביותר אני חושב שאלה אחלה אופניים ובמחיר שלהן זו ממש אטרקציה [ושוב, מדובר על 5 דקות רכיבה מהן כמה שניות רכיבה הצידה...], אני עוד אבדוק אותן שוב והפעם עם לחץ אוויר קצת יותר סלחני בצמיגים.

למעלה