בקשר לרכישה המשותפת של הספר

בקשר לרכישה המשותפת של הספר../images/Emo70.gif

היי! להפתעתי, עניין הרכישה המשותפת של הספר זכה לתגובות רבות, תוך זמן קצר - ועוד יהיו תגובות נוספות בקרוב, כך אני מקווה. אני רוצה לסגור את "ההרשמה" הלא-רשמית הזו בקרוב (על כך תבוא הודעה נפרדת), אך לפני זה אנחנו צריכים לברר עם עצמנו כמה דברים. יש לציין רק, כי מטרת הרכישה המשותפת במסגרת הפורום, נועדה להגביר כמעט למקסימום את הנגישות לספר בקרב חברי הפורום. עותקים של הספר נמצאים בכמה ספריות בארץ (ירושלים, חיפה, בר-אילן, אורנים), אך אנו נרכוש אותו לשימוש זמין ומהיר - לטובת כולנו. חשוב לי ביותר לשמוע את דעתם של כולם - גם מי שלא הצטרף לרשימה עד כה - בשתי שאלות מרכזיות שמעסיקות אותי בעניין זה: א. איפה יהיה הספר? אצלי או אצל אחד מחברי הפורום, אשר יטפל בפניות של האחרים; בסבב בין חברי הפורום... (או עוד רעיונות) ב. מי יהיה "רשאי" לבקש מידע מן הספר? רק מי שהשתתף בקנייתו; כל אחד אשר יחפוץ... (או עוד רעיונות) אני מחכה בקוצר רוח להערותיכם/הארותיכם בעניינים אלו ובעניינים אחרים הקשורים לרכישה המשותפת. ביי, ארנון

לארנון-לפי דעתי עדיף ש ...

הספר יהיה אצלך מכיוון שאתה יזמת את רכישתו אבל שיהיה נגיש לכל הבאים לפורום. שלך חנה גונן

zazaza

New member
הספר

לדעתי הספר צריך להיות אצלך, אולם באפשרות "השאלה" של הרוכשים (לתקופות קצרות בכל אופן). הנגישות לפי ראייתי צריך להיות לרוכשים בלבד (זכויות יוצרים, וכו´).0

דדיחתם

New member
כדאי שנחכה עוד כמה ימים

בשל הביקוש - אולי עוד כמה ימים נגיע לעשרים איש. אני חושב שמי שכבר בפורום ולא משתתף - אין לו זכות לבקש בעתיד (אעפ"י שניתן להתחזות...) אך מבקרים עתידיים - אני חושב שכדאי לעזור להם פה ושם. לא חושב שעניין זכויות היוצרים תופס פה. מובן שהספר יהיה אצלך. מי שמתלבט - המחיר לאדם כבר נמוך, תורידו אותו עוד!

הספר של הפורום

הספר צריך להיות אצלך, ארנון, בלי ספק. מידע ממנו מן הראוי שיהיה ניתן להשגה לכל מתעניין - זו צריכה להיות "רוח הפורום", לדעתי. אנחנו לא בעלי "זכויות יוצרים" אלא "זכויות קונים" וכמו שקיימות ספריות כך יש גם ספר לרשות הכלל, גם אם חלקו קנה אותו. אפשר לחכות עוד קצת אם תוך שבוע היתה הצלחה כזו

mipkin

New member
חכו רגע, גם אני../images/Emo70.gif

היי לבושתי לא הייתי כאן בימים האחרונים, בכלל, אני מבלה שעות (מאכזבות יש להודות) באליס איילנד....אז גם אני מוכנה להשתתף ואני מניחה שעדיף היה שישאר הספר אצל מנהל האתר, ולו רק על שום שממנו ואליו, בלאו הכי, כולנו מתנקזים.

ראם ערן

New member
רכישה ושימוש בספר ובכלל

חבר´ה, כל היופי והבסיס לפורום זה הינו שיתוף הפעולה והעזרה ההדדית. אז יאללה לא להתקמצן - כל אחד ישים כמה שקלים וכולם יהנו . להת´ ערן

abrakha

New member
גם אני בעסק

מרוב שמחה על מציאת הענף של גולדנברג לא הגבתי לשאר הנושאים. אז נא לקחת גם אותי ברכישה של הספר. הוא צריך להיות אצל ארנון. אייבי

דדיחתם

New member
בקצב הזה

כבר נוכל לקנות עוד משהו ועדיין יצא רק 20 ש"ח לאחד. יש הצעות לגבי מה עוד אפשר לקנות אם בכלל?

אשמח לשמוע הצעות

לגבי רכישות נוספות. מובן, שחייבים להתמקד בספרים אשר יועילו לכולם, ולכן אפשר כבר להוריד מהרשימה את כל הספרים על עיירות/מדינות מסוימות... מה נשאר
מחכים להצעות

דדיחתם

New member
אומנם לא לכולם,

וגם לא בשבילי, אך מספר הפולנים מבינכם הוא כל כך גדול שנראה לי שאתם כבר יכולים כבר לקנות ספר רק על תפוצתכם.

ornan

New member
רכישת הספר

כמו כולם מצטרפת לדעה, שאתה ארנון, תחזיק את הספר אצלך, אני סומכת על שיקול הדעת המושכל שלך איך, מתי, למי ולכמה זמן הספר יעבור. יום טוב ושקט

הרכישה תתבצע בקרוב...

לכן, כל מי שלא הספיק להוסיף עצמו לרשימה, שיעשה זאת בתגובה להודעה המקורית - ולא בדוא"ל אישי או מסר אישי או בהודעה אחרת - רק כאן
חוצמזה, תודה על כל ההערות הבונות. אני מתכוון לנסח מעין "הסכם" לגבי הספר, כך שכולם יהיו מרוצים ממנו. לכשאסיים לנסח אותו, ולהחליט - לאור התגובות כאן - מה לכלול בו ומה לא, אפרסם אותו כאן, לצורך הצעות ותיקונים. ביי, ארנון

למעלה