בקשר לרעיון של אדריאן ולוסי.....

tallywood

New member
בקשר לרעיון של אדריאן ולוסי.....

נוו מזיזים ענינים אם סיילם או אבנר או איך שקוראים לו היה נותן לי את האי מייל של לוסי מבטיחה שאני אשכנע אותה לפחות להקליט עבורנו הודעה ונקרין את זה בפורום. אתמול הייתי בICQ עם סיילם והוא אמר שלוסי אמרה לו פשוט תודה והיא לא מעוניינת שייבנו לה אתר רשמי בארץ אבל זה בגלל שלא הרבה פנו אליה היא לא באמת יודעת כמה מעריצים יש לה. תראו בשיא הכנות אני לא יכולה להגדיר את עצמי מעריצה כי אין לי יותר פוסטרים ותמונות להיפך אני מנסה להיפטר מהם פשוט מאד אני מעריכה את הסדרה ואת השחקנים בגלל האיכויות שלהם. אני רק יודעת שלחץ יכול לשנות אני מוכנה לנסח מכתב או כמו שאמרתי מכיוון שאנגלית היא שפת האם שלי לדבר איתה (יש לי את הטלפון של אח שלה) אבל עניין הטלפון זה כבר ממש חדירה לפרטיות מצדי. בכל אופן אם מישהו רוצה לעזור לי אני באמת מוכנה לפעול ולעשות כמה שאני יכולה ואפילו אני אדבר עם הצוות של גיא פינס אבל אני צריכה לדעת שיש לי על מה להתבסס.

*neta*

New member
השם זה עמית..

ואין לו את האי-מייל של לוסי, זה לא כזה קל להשיג את לוסי, צריך לעבור דרך שרון דלייני ורק אז היא אולי תמסור לך מסר מלוסי.. והיא כן יודעת כמה מעריצים יש לה אם זה רק לפי המכירות והכנסים..היא יודעת. ומה את מתכוונת לבקש מגיא פינס? שיממן?

Cally1

New member
איך בדיוק הוא יסכים?

כשאף אחד לא מעוניין לדבר איתו? אנשים,תתחילו להיות אופטימיים.מה ,רק לי אכפת מהכנס? ויפה מאד למי שרוצה לעזור,לא זוכרת את שמך:)

LLRO

New member
או.קיי

אני לוקחת על עצמי להשיג מימון מגיא פינס או מעיתון כלשהו (אני מדברת על מימון להביא את האדסון או אדריאן לארץ, גם אתם נכון?) בקיצור, לא לדאוג אנשים, הנושא הזה מטופל

Cally1

New member
יופי.

אני גם מנסה לברר מי ומה אני מכירה שיוכל לממן את זה. אז בואי לפחות נהיה בשלום בינתיים:)

*neta*

New member
רגע..

לפני המימון, לא צריך הסכמה של השחקנים? אבל מצד שני צריך גם מימון כדי שהשחקנים יבואו..אבל מה יקרה אם יהיה לנו מימון והם לא יבואו ?

*neta*

New member
רגע יצרת

קשר עם האדסון
?

LLRO

New member
או.קיי

אני לוקחת על עצמי לנסות לסדר מימון מגיא פינס או מעיתון כלשהו... אני לא מבטיחה שאני אצליח אבל אני אנסה. בקיצור אנשים, לא לדאוג, הנושא עלי.

Cally1

New member
טוב

אני לא דואגת,אבל עדיין,אני אנסה אולי משהו אחר,מי יודע,אבל קודם צריך באמת לתפוס את האדסון או את מי שנשיג

tallywood

New member
קוראים לי טל

אנשים פה כל כך פסימיים זה מדהים יאללה תתניעו ומי יודע אולי זה יעזור

tallywood

New member
היא לא יודעת כמה יש לה......

תאמיני לי שהיא לא יודעת כי לא כולם כותבים לה ויש הרבה מעריצים שאולי מעוניינים לא להיכנס לפורום או כל דבר אחר. תראי כמו שאמרתי לחץ בסופו של דבר עוזר אז איך אני מגיעה לשרון דלייני- דרך האתר של לוסי? טוב אני אנסה לבדוק מה אני יכולה לעשות ונראה......... לגבי גיא פינס כן אני רוצה שיממן את השהות שלהם בארץ ויסקר את האירוע בנוסף אני גם אפנה לICP על מנת שיידעו על הרעיון הרי הם אלה שמחליטים מה ישודר בטלוויזיה ומה לא- טוב אני נכנסת לאקשן בהצלחה לכולם.

*neta*

New member
דרך האתר של קריאיישן

יש שם אפשרות לשלוח מייל,ללוסי אין אתר.. ואולי היא לא יודעת כמה מעריצים יש לה, אבל לפי כל המכירות של כל המוצרים ברשת וכל הכנסים (5000 אנשים כל כנס..) יש לה מעט מושג..

Cally1

New member
טל

תכתבי לי שניה לפרטי,או לאיסיקיו,יש לי דיבור מאד חשוב איתך עדיף איסיקיו:) יש אותו בפורום פה. מהר!

ברודי

New member
*אפשר...*

אפשר לרכז את כל המעריצים הישראליים (בעלי הנט) לאתר אחד של זינה...וככה נדע כמה יש וככל שיהיה יותר יהיה יותר קל להזיז דברים. ז"א את זה אתם כבר כתבתם בערך, אבל אפשר להפוך את זה למציאות, ז"א אתר של זינה (רציני) בעיברית. אם תתנו אור ירוק אני יכולה להתחיל...

ברודי

New member
ארררר

ברור שכבר יש אחד ולא שמתי לב... גוד אתם צריכים להפוך אותו לרלוונטי (מבחינת לעדכן) ולפרסם אותו. ואז להסביר מה אתם מנסים לעשות ולבקש מאנשים שיכולים לעזור שיעזרו וכאלה...

vampire1

New member
אממממ....

יש כמה אתרים בעברית אבל הם לא מעודכנים כי אין צורך בהם יותר, יש לנו את הפורום ואני לא חושב שצריך יותר מזה.

ברודי

New member
כן זה נכון...

אבל כדי לפנות לקהילה רחבה יותר של אנשים מישראל! אני מאמינה שיש יותר מעריצים של זינה בנט מה 30-40 שעברו כאן בפורום.. (או יותר... זה לא משנה כרגע...) מה שגם האתר של הפורום מעולה רק צריך לעדכן טיפה ולהסביר בעמוד הראשי את התוכניות של הפורום וכ"ו... יותר קל להסביר לאנשים שיש כתובת של אתר לתת להם שיקראו. צ´ה זה בכלל סעיף קטן בתוכנית ענקית שככה זה ממש לא משנה...

vampire1

New member
אני אנסה לעזור לך קצת

אתה מוזמן לפנות לאלעד במסרים או באימייל ולהסביר לו מה אתה רוצה שיהיה באתר הזה, בעיקר איזה תכנים אתה רוצה שהיו ואני בטוח שהוא ישמח שמישהו רוצה לעדכן את האתר הזה.

למעלה