בקשר לשאלון רצונות (דחוף!!!!!!!!)

metal

New member
בקשר לשאלון רצונות (דחוף!!!!!!!!)

היי צהריים טובים אממ...השאלה שלי היא כזו: קיבלתי לפני שבוע וקצת את שאלון הרצונות שלי - נמצאתי מתאימה לביצוע מקצועות רבים באשכולות רבים , אבל מספר המקצועות שסומנו לי בירוק היה יחסית מועט וחוץ מיזה אני ביקשתי בפירוש תפקידי הדרכה (והוצעו לי רבים)- אך אין לי יכולת לבחור בהם. השאלה : האם אני יכולה לבחור במקצועות המופיעים לי בשאלון אף על פי שהם לא בירוק. זה דחוף... אני אמורה להקליד את החלטתי עד מחר תודה!!!!!

after

New member
שאלון רצונות

ביום א` נפרסם הסבר מפורט באתר, כיצד ממלאים את שאלון הרצונות, אך מכיוון שזה דחוף להלן ההסבר: ראשית עלייך למלא את הטבלה בה את נדרשת לדרג אשכולות, אשכול אחד מכל קבוצה, מהרצוי ביותר ועד הכי פחות רצוי- סך הכל 8 אשכולות. אין קשר בין המקצועות המסומנים בירוק לבין הדירוג הזה- פשוט ביחרי אשכול מכל קבוצה והתעלמי מהצבעים. דירוג זה מיועד לקורסים קדם צבאיים. במידה ולא תעברי את המיונים לקורסים אלה או תחליטי לא להשתתף בהם, תגיעי ביום המיון לבקו``ם ושם קצין מיון יקבע את שיבוצך. לשם כך עלייך למלא את החלק השני של השאלון, שם עלייך לדרג מבין המקצועות המסומנים בירוק בלבד (בלי קשר לאשכולות שבחרת). אבל שוב, במידה ותעברי מיון קדם צבאי אין שום משמעות לדירוג זה. בהצלחה צוות אפטר.

metal

New member
תודה

תודה עזרתם לי רבות אני אעוף כרגע להקליד נתונים - אשמח להעזר בכם גם בהמשך. תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :)

למעלה