בקשר לשחקנים החדשים בסדרה

בקשר לשחקנים החדשים בסדרה

רציתי לדעת את כל שמות השחקנים החדשים שהתווספו לעונה הזאת ואת שם הדמויות שלהם. יום טוב לכולם..

CrazyYoYo

New member
שמות השחקנים החדשים בסדרה

האישה המסתורית - רווקה בודדה שחיה עם שני חתולים, חרוצה, דייקנית, מטופחת, מסורה ויעילה מאוד בעבודתה - מרכז חייה, אך למרות חזותה המאופקת והישרה היא מסתירה מכולם סוד גדול... לאה אבשלום - (השחקנית איילת מרגלית) אשתו הראשונה של אלביס, אמה של אסתי, וגם אמו של יונתן אבשלום. חזרתה לחייו של אלביס כבר בפרק הראשון משפיעה על כל גיבורי הסדרה. עורך הדין דר' דוב שליין - (השחקן מייק בורשטיין) בקאמבק טלוויזיוני: מגלם את דמותו של איש רב השפעה וכח. עשיר מאוד. מקושר היטב לצמרת השילטונית במדינה. תחום עיסוקו העיקרי הוא בתחום ההייטק, המהווים מסווה לעיסוקיו הפליליים. עורכת דין עידית שליין - (השחקנית דניאלה וירצר) בתו היחידה של עורך-דין שליין. יפיפיה ותמימה. עובדת במשרד של אביה אך אין לה מושג על עסקיו האפלים. גבי מצליח - (אייל שכטר) לקוח חדש ב"פרסום רוזנטל". הקריירה שבחר בה- קינוחים, ממתקים ושוקולד מתאימה לו מאוד. אפשר בהחלט להגדיר אותו כמתוק. קל דעת אופטימי מאוד ונוטה להתלהב בקלות, ומכאן גם נטייתו להסתבך.
המידע נלקח מתוך אתר קשת
http://www.keshet-tv.com/Item.asp?GroupID=2059&ItemID=41220&ProgID=2041

R O O L Y

New member
דן שפירא../images/Emo99.gif

למה שאני אהיה מאוהבת בסוכן סמים קוקסינל?
סתם. רק רציתי להרוס את הרצף שוב...
(לא מכיר אף אחד?
) וחוץ מזה אני כבר הייתי מאוהבת בו כבר מהראיון אצל שליין... הוא נראה לי שחקן ענק. אז... Ladys, he's mine!

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם אני אתן לך שוקולד דולפין את לא תהרסי יותר???

סליידר

New member
מה שם השחקן שמשחק את האישה

המסתורית? הייתי בטוח שזה רנו פסקאל

למעלה