בקשר לשחקנים-כותבים

RYaniv

New member
בקשר לשחקנים-כותבים

ידעתי שריאן (בי ג'יי נובאק) הוא אחד מהכותבים של הסדרה, אבל לאחר צפייה בסרטון שמראה את כותבי "המשרד" שובתים גיליתי שגם קלי קאפור וטובי כותבים גם כן. אני יודע גם שסטיב קארל משמש כמפיק, וגם כתב שניים או שלושה פרקים (קאזינו נייט וסורבייבר מן זה מה שעולה לי בראש כרגע). בכל אופן, השאלה שלי היא האם יש עוד שחקנים בסדרה ששותפים לכתיבה ? ושלום.

mikmik000

New member
אז ככה..

קודם כל, ברוך הבא
ואני מקווה שתשאר גם מעבר לשאלה אחת ;] לגבי הכותבים בסדרה, השחקנים היחידים בסדרה שגם משמשים כתסריטאים בסדרה הם- ריאן [שחשב לראשונה על לשלב בתסריט את "thats what she said ועל זה נסגוד לו לנצח ;) ובנוסף כתב מספר פרקים מעולים כמו דה פייר] קלי [שאגב כתבה כמה מהפרקים הכי טובים לדעתי, בניהם דה אינג'רי (הפציעה) וברנץ' וורס ששודר לאחרונה.] טובי [שבין הפרקים שהוא כתב אפשר למצוא את money המצויין ששודר לאחרונה בארה"ב]. מוז [הבן דוד המשוגע של דוויט
שכתב בין השאר את דה אלייאנס (הברית), אופיס אולימפיקס, וקריסמס פארטי.] וסטיב קארל גם כתב מספר פרקים (כמו שאמרת, סרביבור מן, קזינו נייט), אבל הוא לא נחשב תסריטאי באופן רשמי. מעבר לשחקנים התסריטאים, מספר חברים בקאסט משמשים גם לעיתים כבמאים\מפיקים. את הרשימה המלאה של cast&crew הסדרה, אתה יכול לראות כאן: http://www.imdb.com/title/tt0386676/fullcredits

RYaniv

New member
מוז ?!

גם כותב, גם שחקן פינג פונג בחסד. סחתיין עליו.

dan the man

New member
גם לי

זה חידש..ידעתי שבי ג'יי נובק הוא כותב וגם נראה לי אחד היוצרים של הסדרה(הוא מופיע בזכויות יוצרים נראה לי) אבל עכשיו זה מסביר כמה דברים על הכימיה של טובי-קלי-ראיין... נ.ב מוז רולז

למעלה