בקשר לשיחה של שפרה וצבר

eli7r

New member
בקשר לשיחה של שפרה וצבר

(ומנהלים לא ידעתי לאן לשרשר את זה אם לעדכונים מהלילה מעכשיו או בכלל משהו אחר לכן שמתי את זה בחדש ואתם מוזמנים לשרשר אם נראה לך שזה אמור להיות בשרשור.) לפני שאתם שופטים את צבר לשבט או לחסד ומחליטים לאהוב/לשנוא אותו תנו לו ולשפרה את היום ותראו מה קורה, אולי אנחנו הבנו משהו אחד והיא משהו אחר (להזכירם לא הראו את כל השיחה אולי בסופה היתה הבהרה שלא ראינו? תנו להם להבין אחד את השני ולאהוב/לשנוא אחד את השני.

eli7r

New member
הא ועוד דבר לגבי ביטוים שחוזרים פה הרבה היום

"צבר השתמש בשפרה" אז צאו מזה הוא מעולם לא אמר לה שהוא אוהב אותה אם כבר אז היא זו שהשתמשה בו אולי בתקוה שאם יהיה רומן ביניהם לא יעיפו אותה. לגבי העניין שהוא לא מגלה לה רגשות, מי אמר שיש לו יותר מאשר חיבה או משהו דומה למה הוא צריך להראות אהבה אם אין לו אותה, יש לו זכות לא לאהוב אותה.

Ootch

New member
נכון, יש לו זכות

אבל בחיאת.. הוא רואה שהיא אוהבת אותו, הוא רואה שהאטימות שלו מחלישה אותה, רנין אומרת לו שהיא לא יכולה להמשיך ככה, שפרה נשברת לו בפרצוף ואומרת לו שהיא מרגישה אפס והוא אומר לה "אם קשה לך לכי הביתה"? המינימום זה להגיד לה את האמת, אם כן או לא, במקום לסובב אותה באצבע דרך סיסמאות עלובות של "זה הכל משחק". הכי גרוע, ומה ששבר את הקש מבחינתי (מאוד אהבתי את צבר עד אתמול) זה שהוא אמר ששום דבר בבית לא אמיתי. זה סותר לגמרי את רוב הדברים שהוא עשה.

eli7r

New member
בסה"כ זה נכון הכל משחק

וגם אל תשכחו שאתמול הוא שימש"כפסיכולוג" של ליאון רנין ושפרה באיזשהוא שלב נמאס לבן אדם לשמוע שכולם לידו נשברים זה גם לא ממש תורם לו... זה גם שובר אותו... וממילא נראה לי שהבן אדם כבר שבור ממשהו שלא קשור לתוכנית הכל ביחד בסוף זה מה שיוצא...

Eil

New member
../images/Emo127.gifשיגיד כן או לא

הוא פשוט מענה אותה. נכון שהוא לא חייב לה כלום, אבל הוא רואה שהוא מענה אותה, אז שיגיד לה את האמת וישחרר אותה. לא נמשך אליה? אין סיכוי למערכת יחסים? תגיד לה וזהו. הוא כל הזמן מושך אותה באמירות דו-משמעיות, כמו אלה שהוא אמר לה כשהיו בסוויטה, שהיא שפכה את הלב והייתה חשופה לגמרי מולו, והוא מלמל דברים לא ברורים על חברות. שונאת שבנים עושים את זה, זה אכזרי.

הוא אמר לה לא בשיחה אתמול. כל בר דעת ראה

והבין את זה. אם תתעקשי אצטט לך דברים שהיא והוא אמרו על זה. שפרה כבר לא יכולה להתלונן על כך שהוא לא ברור. מה שכן חבל שהוא השלה אותה עד עכשיו.

Ootch

New member
אני לא ראיתי שהוא אמר לה לא

הוא פשוט התחמק כרגיל. אשמח אם תראה לי הוכחה למשהו אחר.

rinatt1

New member
זוכרים שצבר אמר לשיפרה.. אנחנו כבר שלושה שבוע

צבר: "אנחנו כבר שלושה שבועות על הגריל" שיפרה: "כן" מה כןןןןןןןןןןןןןןן????? מתי צבר היה על הגריל??? מה נסגר איתו הוא ממש דפוק.. ושיפרה יותר ממנו, היא עוד אומרת לו "כן" מה כן?, את הייתי על הגריל הוא לא! אז תגידי לו "כן" מתי הוא היה על הגריל שהוא אומר דבר כזה... אני ממש התעצבנתי מזה. נראה לי שהוא אמר לה את זה בשביל שתרגיש שהוא מרגיש שכאילו הם עמדו יחד על הגריל... עכשיו אחרי השיחה בינהם הוא עוד אומר לה אם את רוצה ללכת .לכי! ואוו הוא מעבן אותי. ואני רציתי שידיחו את שיפרה אבל עכשיו אני מעדיפה שידיחו את צבר. ושהוא יקבל בום כזה שלא יבין מה פגע בו.. ואחר כך נראה איך שיפרה תתמודד... נראה לי שיהיה לה הרבה יותר טוב בלעדיו. ולצבר מגיע איזה כאפה- או הדחה עסיסית...

MEYTAL 14

New member
גם אני חושבת שצבר צודק. שפרה צריכה לפרוש

חוץ מזה היא רוצה אותו ולא נראה לי שהוא בכלל לא נמשך אליה חח

מסכימה אבל איפה הם נעלמו?

נעלמו לי מהעין... אה.. אתה יכול להסביר מה ז"א שלא הראו את כל השיחה? הלכתי לישון ב 5 בבוקר... הם היו באמצע שיחה - והיו ניתוקים של מיד נשוב לשידור מדי פעם - אבל זה היה בעיקר שהם דיברו על דברים שקרו במשימות - כמו למשל שרנין התעלפה במשימה של הבאנג'י ושחגית התעלפה במשימה עכשיו (שמעתי את רנין אומרת את זה כשהם ישבו בחצר).

גרינקו

New member
כבר כתבתי לכם שאבא של צבר

כתב לו במכתב ברמזים שיתרחק משפרה כי זה פוגע בו ולראיה תראו איך הוא קצת התרחק ודירבן אותה לעזוב המשך יבוא

סופית:צבר הראה שהוא לא מעוניין בקשר זוגי עם ש

שפרה. זה הדבר הבטוח בשיחה הזו

LAE

New member
הכל בסדר אצל ש"צ - כנסו תבינו

הוא אמר לה אתמול בלילה שהוא לא רוצה שהיא תעזוב. הוא אמר שהגיעו לתכנית אחים, אב ובת והיא "נתקעה" איתו. (=זה משפט שמדגיש את המחויבות ביניהם. בדיוק כמו שיוסי לא יפגע בעינב, כך צבר לא יפגע בשפרה). הבוקר הם נפגשו במקלחת, שפרה התנצלה על זה שהוציאה עליו את מה שהרגישה אתמול. הם בסדר גמור ביניהם.

Ootch

New member
בסדר אולי כלפי חוץ

אבל אחרי השיחה של אתמול אני בספק אם הם יחזרו לדבר ברצינות. שפרה מבינה עכשיו שצבר משחק בה.

Xtramen

New member
אני שונא את שפרה וזה ידוע. אבל..

מגעילה אותי התנהגותו של צבר. האם לא שמתם לב לאקט של השתמש וזרוק שהוא נקט? אותי זה מגעיל! לא מתאים לו שלאח לאט יראה תצמו עם אחרים אבל ללכת לשכנע אותה ללכת זה ממש מגעיל

למעלה