בקשר לשם של הפורום

BolraK

New member
בקשר לשם של הפורום

זאת התשובה שקיבלתי מהנהלת הפורומים: "אנו ממליצים למרות הכעסים להבהיר את חשיבות העניין למנהלות הפורום. מנהלות הפורום יוכלו לפנות להנהלת האשכול ולבקש את שינוי השם. על פניו נשמע כי מדובר בבקשה סבירה, ואנו מאמינים שיש מקום לדון בכך." מסתבר שהנהלת הפורומים בכלל לא קשורה לעניין, צריך לפנות להנהלת האשכול. איך פונים להנהלת האשכול? חחחח מה זה בכלל... נ.ב: למנהלות- חחח למרות שהתלונה הייתה מכוונת בעיקרון אל הנהלת הפורומים (חשבתי שהם אלו שמחליטים לגבי השם) זה יצא כאילו שאני מתלונן עליכן אז מצטער.......

A N I g M A

New member
רק אנחנו פונות להנהלת האשכול.

ובעניין הזה- מנהלת האשכול ביקשה שבכל זאת נערב אתכם בהחלטה, והיא בקשה שנפתח כאן שרשור ובו תציעו שם חדש לפורום. כל אחד מוזמן להמציא שם, אבל שיהיה הגיוני, ותחשבו עליו ברצינות.

אולי- מוזיקאים ויוצרים?

או רק מוזיקאים, או רק יוצרים? או - יוצרים מוזיקה? משהו שיכניס את המילה יוצרים לעניין.

orguy

New member
מוזיקאים ויוצרים ../images/Emo45.gif

גם מוזיקאים, גם יוצרים יימצאו פה בית

itoosh2

New member
לא... ממש לא...

יוצרים זה גם כאלה שמצלמים סרטים... וביחוד גם כאלה שכותבים שירים... וכמו שכבר הובהר פה (אבל אף אחד לא ממש שם על זה) זה לא פורום לטקסט כתוב בלבד! זה פורום שעוסק במוזיקה שמאחורי... לכן המילה יוצרים לא מתאימה בכלל...

TillsWIFE

New member
ליצור מוזיקה זה הכל!

זה גם כתיבת תוים, וגם הנגינה עצמה, וגם השירה. בוודאי שלא רק הכתיבה. יצירה היא יצירה היא יצירה. המילה יצירה היא בהחלט מתאימה, כי מדובר פה על יצירת מוזיקה כולל, איך שהגדרת: "המוזיקה שמאחורי". יצירה על פי המילון של אברהם אבן שושן: "בריאה, עשיית דבר חדש/ מפעלו של סופר או אמן" (ואני מקווה שלא צריך להסביר שאמן הוא גם משורר ומלחין וכו')

itoosh2

New member
לא הבנת את הרעיון הכללי שלי...

נתפסת לחלק קטן מדי ממה שאמרתי... הרעיון שלי בגדול היה שהמילה "יוצרים" לא מתאימה לכאן כי אז אתה מכליל לכל סוג יצירה... ויצירה כוללת הלחנה, כתיבה, שירה.. אבל גם כוללת ריקוד, צילום סרטים, הפקה, ציור וכו'... ואני לא חושב שיש מקום בפורום הזה לבמאי סרטים... אתה מסכים איתי?

סוררן

New member
אבל בגלל זה מוסיפים את המילה

"מוזיקאים"....הדגש הוא על מוזיקאים וזה דיי ברור... הדבר הראשון שמבינים מהשם זה שהפורום הוא בנושא מוזיקה כך שזה פוסל את כל שאר סוגי היוצרים.... אם היית רואה פורום: "בניה ויצירה" היית נכנס אליו בתור יוצר שירים ומציג את היצירות שלך??

BolraK

New member
תכלס זה לא כזה משנה

"פורום מוזיקאים", "פורום מוזיקאים ויוצרים".....מה זה משנה בתכלס... העיקר שלא יהיה פורום מוזיקאים מתחילים.

itoosh2

New member
אני מאוד מסכים עם "מוזיקאים יוצרים"

אני חושב שזה השם האידאלי... אני פשוט לא הבנתי אתכם וחשבתי שאתם רוצים שזה יהיה "פורום יוצרים"

BolraK

New member
אהההההה חחחחחחחחחח

טוב אז בסופו של דבר כולם מסכימים עם כולם... עכשיו רק נחכה שהמנהלת תסכים איתנו

BolraK

New member
אופסי

מה שמוזר זה שאחרי שעזבתי את המחשב משום מה עלתה לי לראש ההודעה הזאת ובאמת תהיתי אם כתבתי מנהלת או מנהלות....אבל אז אמרתי לעצמי- "ברור שכתבתי מנהלות..."

אם כל האנרגיות שאתם משקיעים בשם

של הפורום אפשר לכתוב שלושה שירים. מה זה משנה איך קוראים לפורום,אתם עד כדי כך נעלבים מזה שקוראים לכם מנתחילים?!

BolraK

New member
אני אישית לא נעלב בכלל

אבל אני רוצה לראות את הפורום הזה תוסס אז צריך לחשוב על שם שימשוך הרבה אנשים וגם מוזיקאים שהרבה שנים בתחום ויש להם מה לתרום לפורום...

למעלה