בקשר לשרה

בקשר לשרה

אתם אומרים שהיא סקסית ויפה זה נכון אבל.. מה הקשר מיוחדת? היא לא מיוחדת בכלל מה מיוחד בה????? וגם מושלמת היא לא,העיניים הורסות לה

עניין של טעם

אני ממש לא רואה מה מיוחד ביואנה ואומרים עליה שהיא מיוחדת... גם אני לא אוהבת את העיינים של שרה... אבל היא בהחלט לא רגילה.. כי יש לה משהו שונה.. הנגיעה המזרחית שלה... למשל קייטי.. לא היה בה משוה מיוחד.. בלונדינית יפה עינים בהירות...

yaya1989

New member
זה לא שהיא מיוחדת היא פשוט

הרבה יותר יפה מכל הבנות בתחרות!!!! לדעתי קמיל דווקא הגיעה לתחרות רק בגלל שהם רוצים שתהיה בתוכנית מישהי כלבה!!!! כמו שבעונה הקודמת היה את... לא זוכרת איך קראו לה... זאת שרבה עם אדריאן כל הזמן!!!!!

yaya1989

New member
אה נכון רובין!! יערה יש לך שם מקסים

(זה גם השם שלי)

שרה היא ממש מיוחדת../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היא יפה ויש לה עיניים מהממות
ולדעתי היא זאת שהכי רצתה באמת לזכות... איזה טמבלים הם שהעיפו אותה

dilan angel

New member
../images/Emo45.gifהיא מ-מ-ש מיוחדת../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

העיניים שלה פשוט #%@#^$@%&%$@%@!$#~
אם מדברים על מישהי מיוחדת אז זאת בהחלט שרה

שלומית16

New member
לדעתי יש לה יופי מיוחד וגם אם

היא לא מיוחדת כל כך אז מה שבטוח היא יותר מיוחדת מהבנות שנשארו ויותר סקסית ויותר יפה

שלומית16

New member
ואני רוצה להבין

אז את מעדיפה את יואנה שלדעתי יש מיליון דוגמניות כמוה!!!!! דרך אגב , לקמיל היו הרבה שבועות שהיא לא הייתת טובה וכל הזמן נתנו לה עוד הזדמנויות למרות שהיו כבר צריכים להעיף אותה לדעתי אבל פעם אחת לשרה לא הלך טוב אז ישר העיפו אותה ואלו ממש שטויות שהיא מתאימה יותר למגזינים של גברים אני לא מבינה את זה, כל אחת שהיא יותר מידי סקסית מתאימה למגזין של גברים ,התירוץ הכי עלוב ששמעתי עד כה גם אדריאן מאוד סקסית וגם היא יכולה להתאים למגזין של גברים אפילו יותר משרה אז מה זה השטויות האלו גם עובדה שרוב הבנות פה הכי אהבו אותה ולא רק פה אז זה לא רק הגברים!! ועוד משהו קטן, אם הם לא רוצים מישהי יותר מידי סקסית הם מעדיפים שיואנה תישאר? שלדעתי היא בכלל לא לסקסית!!!

למעלה