בקשר לשרירי הבטן

mama232

New member
בקשר לשרירי הבטן

מעיון במאמרים שלך וקצת הודעות בפורום הבנתי כי אין בטן עליונה ובטן תחתונה למרות שראיתי ברהבה אתרים אחרים שיש ויש להם גם תרגילים שונים וגם ככה אני מתאמן. אז אם אין תחתונה ויש רק אחת, מה זה התרגיל שמרימים את הרגליים למעלה ? בבית יש לי מכשיר של כפיפות בטן הוא בצורת אלכסון כזה, אני עושה כמה מאות כל כמה ימים (אני מנסה כל יום) עדיין אין לי ריבועים טובים (מתי שאני מותח את הבטן כלפי מטה רואים קצת את העליונים אבל יותר מזה - לא.) ודבר אחר שרציתי לשאול הוא, תמיד אחרי שאני אוכל אז הבטן ממש מתנפחת, אני יודע שזה כימעט לכולם, אבל לרובם זה קצת עולה אבל אצלי זה ממש מתנפח. האם חיזוק שרירי הבטן ימנע תופעה זו ? אני בן 16, מתאמן בחדר-כושר שלוש פעמים בשבוע שעה וחצי רץ כמעט כל יום; שלוש ימים 3 ק"מ שלוש ימים 6.6 ק"מ ויום אחד 10 ק"מ. (בעניין הריצות זה בערך, אבל אני דיי מתמיד) אני יודע שזה הרבה אבל אני נקווה שתענה לי או מישהו אחר. תודה מראש.

spoild

New member
בטן מתנפחת ../images/Emo5.gif

מתוך ניסיון, גם אני חשבתי שאצלי זה מתנפח יותר מאחרים, כמה טיפים- כמובן כמובן שאם תאכל הרבה, הכוונה אוכל בעל נפח הבטן תתנפח. תעבוד על הבטן טוב, אם אתה יכול לעשות "כמה מאות" זאת אומרת שאתה לא עושה אותם טוב, תקפיד על כיווץ של השרירים בכל תרגיל ותרגיל, במקרה ואתה עושה את התרגילים ממש ממש טוב אתה לא אמור לעבור את ה 30 . עוד משהו זה אחוזי השומן, גם זה מן הסתם משפיע, ישנם מיתוסים שאומרים שאם תאכל הרבה אוכל עם נפח גדול אתה תרחיב לעצמך את הקיבה, אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל בכל מקרה מתוך 6 הארוחות היומיות שלי אני משתדל שרק 2 מתוכן יהיו "מנפחות". משקאות מוגזים גם תורמים לבטן הנפוחה. כך בחשבון שהרבה פעמים כל העניין פסיכולגי בלבד והטן לא מי יודע מה מתנפחת אלא את פשוט מרגיש מפוצץ, בהצלחה.

למעלה