בקשר לתאילנד

בקשר לתאילנד

שלום לכולם! אני טסה לתאילנד עוד שבוע לחודש ורציתי לקבל עוד טיפים טובים אם יש למישהו ויש לי גם כמה שאלות: 1. איפה יש מלריה בתאילנד? הבנתי שרק בצפון ואני שם רק 3 ימים. אני צריכה לקחת כדורים? 2. איפה יש את הדנגי פיבר והאם כדאי לא להגיע למקום שיש? 3. אלף דולר יספיקו לי לחודש? 4. כמה ימים כדאי להשאר בכל אי? כדאי לעשות קניות באיים? 5. איך הכי טוב להגיע מהאיים לצפון? אם יש עוד מה להוסיף אני אשמח תודה מראש

aviron

New member
בדקי תשובות בתא-המסר האישי.

רק תוסיפי לתשובות שהניידות מהצפון לאיים (או להיפך) הטובה ביותר הינה באמצעות

בועית

New member
המלצות שלי

1. אין לי מושג 2. אין לי מושג 3. לדעתי אלף דולר זה סבבה אבל אל תצפי לקניות מטורפות אפילו שיבואו כאלו שיגידו עכשיו שזה מלא כסף, תלוי איזה טיול את מתכננת, אם את מוכנה להתפשר בענייני המגורים ותסעי באוטובוס נסיעות לילה במקום טיסות (מבנגקוק לקוסמוי זה בערך 80$ לעומת אוטובוס שזה בערך 70 ש"ח!!!) 4. אחחח האיים..... טוב, כדאי לך להתמקד בצד של קוסמוי וקופנגן למרות שקופיפי זה אי מהמם אבל יבזבז לך גם כסף וגם זמן להגיע לצד השני. אז בקיצור, ממליצה לך לשהות הכי הרבה בקופנגן ואולי טיפה בקוסמוי למרות שלדעתי זה קצת בית זקנים.בפה מלא - קופנגן!!!!!! קניות - יש בבנגקוק קניון ענק שידוע כ- "טוקיו סנטר או כ - mbk כמו שוק (יפה) ענק של 7 קומות כדאי לך קניות לעשות שם או בקוואסן, תשתדלי כמה שפחות באיים. 5.הכי טוב זה בטיסה והכי מהיר והכי נוח, אבל תלוי במצב הכלכלי.

דנגי פיבר...

ידיד שלי חטף בקו-פנגן.
הכרתי מישהו שחטף מלריה, אבל הוא הסתובב על אופניים באמצע הג´ונגלים..
באיים - יותר יקר, אבל יש דברים שאפשר להשיג רק שם..
קניות בצפון - יותר זול לפעמים מבנגקוק.
להישאר יותר איפה שטוב לך. [אני נשארתי 5 שבועות בקו סמוי, אז כבר ויתרתי על פנגן...]
בין אם את לוקחת כדורים או לא - להיזהר מיתושים
להתמרח, לישון מתחת לכילה, להדליק את הסליל הירוק [הוא עוזר בכלל
]
טיסה נעימה

נצאב

New member
עוד המלצות

בעקרון יש מלריה בצפון. אני הייתי שם שבוע ולא בחרתי לקחת כדורי מלריה. אומרים שלא חייבים אלא אם כן את שוהה בכפרים. אני מעריכה שתצטרכי קצת יותר מ- 1,000$ אבל לא הרבה יותר. כך שכדאי לך לצאת עם 1,000$ ואם תצטרכי עוד תוציאי בכספומט. תשארי בכל אי כמה שתרצי. אבל תעברי הלאה אחרי שתמצי אותו. אני נשארתי 5 ימים בקוסמוי ולא נשאר לי זמן לקופנגן. קופנגן הרבה פחות ממוסחר. יותר שקט, הרבה בריזות של אויר טוב וכו´. אל תקשיבי לאנשים. אמרו לנו שקופנגן זה לצעירים וכאלה שמחפשים סמים. תעזבי שטויות תעשי מה שבראש שלך. תנסי הכל. לעבור מהאיים המזרחיים לאיים בצד המערבי לוקח יום שלם. אם יש לך יום כזה לבזבז עשי זאת. אם לא השארי בצד אחד ותהני. אנחנו טסנו מהצפון לאיים. אם רוצים לחסוך כסף וגם מלון אפשר לקחת רכבות לילה. רכבת לילה מהצפון לבנגקוק ובלילה הבא (או באיזה לילה אחר) רכבת לאיים. הרכבת נוחה וניתן לישון בה. לא כמו באוטובוס. אוטובוס כמובן הכי זול. 300 באט לנסיעה. אל תתני להם לרמות אותך ולקחת ממך יותר. שלא ישגעו אותך שזהו אוטובוס VIP וצריך לשלם 600 באט. קניות תעשי בצפון. בשוק הלילה בצאנג מאי או בבנגקוק, לא באיים. אין משהו שיש באיים ואין במקומות אחרים. סתם יקר שם. זהו, העיקר שתהני. טיסה נעימה

למעלה