בקשר לתוכנית שהייתה היום ב-16:00

בקשר לתוכנית שהייתה היום ב-16:00

היה קטע אחד שפשוט בכיתי. ד"ר פיל דיבר עם ילד שמתעללים בו בבית הספר . פיל אמר לו ''i'm your friend" שזה ממש יפה מצידו והקטע שקטף את ליבי היה שהד"ר פיל אמר לילד ''i do hear you"... שנים אני מחכה שמישהו יגיד לי את המשפט הזה. הרבה אנשים היום מרוכזים בעצמם ולא באמת מקשיבים. לדעת שמישהו מקשיב לך ועוד מבין אותך... זה נכס. המשפט הזה שבר אותי. ריגש אותי.

כל הפורום פה בשבילך ../images/Emo13.gif

הרגישי חופשיה לשתף אותנו בכל נושא שתרצי. אמנם אנחנו לא ד"ר פיל אבל אנחנו ננסה לעזור ככל שנוכל
אנחנו פה בשבילך
התוכנית היום אכן הייתה מאוד מרגשת. אח שלי סובל מבעיה דומה
. למישהוא יש אולי את ההקלטה של התוכנית היום ויכול לעלות אותה? אני אשמח מאוד, בנוסף לזה זה יכול גם מאוד לעזור לאחי בן ה 12. לב.

willo1

New member
תקליט בשידור חוזר..

ועכשיו שמתי לב ששירשרתי "לתכנית היום" שהיא בכלל מה- 3.10

מבינה אותך ../images/Emo201.gif

אומנם לצערי לא ראיתי את התוכנית של היום, אבל תמיד הרגשתי שאין אף אחד שמבין ורוצה לשמוע אותי ולא לפטור אותי עם המשפט של "ככה זה ילדים", אני חושבת שזאת אחת הסיבות העיקריות שבחרתי במקצוע ההוראה, כי רוצה לשנות את זה שלפחות מי שילמד אצלי ידע שאני אקשיב, שאני אוכל לייעץ, ושאני שם עבורו.

Y. Welis

New member
זו אחת התכונות היפות אצלו - ההקשבה

הוא באמת מקשיב לאנשים ומאזין לרחשי הלב שלהם, ויודע מה הם היו רוצים לשמוע, וגם מה הם צריכים לשמוע כדי להתחזק - סוג של טיפול אקטיבי שייחודי לו, ושיש לקוות שאחרים יעשו כדוגמתו.

למעלה