בקשר לתוכנית של אתמול

LiranTheWizard

New member
בקשר לתוכנית של אתמול

התוכנית של אתמול הייתה נחמדה, אבל לא הבנתי את החידוש הגדול. הקםס המרכזי כאן היה ה-Drawing Duplication המוכר לכל מי שעוסק בתחום. כמובן שגם כאן, היה לא מעט Pre-show work כדי שהדברים יעבדו (לא חייב שת"פ גלוי, חשבתי על עוד דרך). גם אורי גלר עשה את זה יחד עם הטייס. לא משהו מדהים מדי. לדעתי, בגלל שהתוכנית הזו לא הייתה בשידור חי, רוב האפקט עצמו לא ממש "עבר". הקסם עם הקלפים היה חביב ביותר - בשניה שראיתי אותו ידעתי איך הוא עובד - אהבתי את הרעיון. מה שהכי אבהתי זה שאפשר להוכיח שאנשים הם %^%$, למי שראה בסוף את ה"דג הבלתי נראה" מזן לא מוכר: ספתן יתלב... אבל כך המוח עובד - אם "מכריחים" אותו לראות דברים מסויימים, הוא באמת "יראה" אותם.

homerJsimpson

New member
הקטע שהכי אהבתי בתוכנית אתמול

לא היה שנמרוד הראל "רואה דרך עיניים של אנשים אחרים" (טריק שראינו כבר עשרות פעמים בעבר, רק שהפעם דרך התצוגה הייתה שונה), ולא הקסם החביב עם הקלפים (שממש קל לדעת איך עושים אותו), אלא הקטע האחרון, עם הדג הבלתי נראה. אהבתי מאוד.

LiranTheWizard

New member
כמה אנשים אתה מכיר

שיודעים לעשות את ה-Classic Force באופן משכנע? דרך התצוגה של שכפול הציורים לא הייתה משהו מדהים לדעתי.

homerJsimpson

New member
כשאתה כותב קלאסיק פורס אתה מתכוון-

לטריק שבו אתה "מכריח" מתנדב לבחור את הקלף שאתה רוצה שהוא ייבחר? אם כן, אז הוא בהחלט עשה זאת באופן מרשים, הטריק דורש המון אימונים, לא תמיד מצליח, ואני משוכנע שאפילו אמיר ניסה לעשות את זה על עוד מתנדבים עד שהוא הצליח. פשוט היה קל לראות שככה הוא עשה את זה (לאנשים שמכירים את השיטה, כמובן...).

LiranTheWizard

New member
כן, אני מדבר על זה

ואני מניח שהוא מאומן היטב בשיטה. גם חשבתי שצילמו את הקטע כמה פעמים עד שהקלף הנבחר צף על פני המים עם הפנים כלפי מעלה, אבל אז נזכרתי בעוד משהו שבו אפשר בעצם לזרוק את כל הקלפים בצורה הכי מגושמת שקיימת ולגרום לאותו קלף לצוף על המים. מה שכן, אי אפשר ____ ___ הקלף (2 מילים, מי מנחש?) ולמי שמנחש - זה לא בגלל המקום שבו בוצע הקסם.

למעלה