בקשר לתקצירים

anatotel

New member
בקשר לתקצירים../images/Emo58.gif

ממש בפרק האחרון בחודש הכל כבר גלוי לחלוטין. ג'י טי מספר למאק על מה שבריטני עשתה וכולם יודעים הכול. אז למה לעזאזל אנחנו צריכים לחכות שנה עד האיחוד?! מה כבר יש לילדים האלה להתמהמה כל כך הרבה!?

Dawn12

New member
אז ככה

קודם כל - אני אתקן לפחות את לוח הזמנים - זה לא שנה, אלא תשעה חודשים עד האיחוד המיוחל של בילי ומאק. ג'יי טי יספר למק שבריטני סידרה את הכל כדי שמאק תתפוס אותה עם בילי בלילה האחרון של הפרוייקט, אבל אף אחד לא יודע שבילי היה מסומם - ובטח שלא ג'יי טי - כך שבעצם שום דבר לא משתנה. מבחינת מאק, בילי עדיין שכב עם בריטני, והוא אמנם לא זוכר את זה אבל זה לא משנה את העובדה שזה קרה והיא ראתה את זה.

anatotel

New member
המממ...

חבל שאי אפשר פשוט להריץ קדימה את כל הפרקים והקטעים השוממים שלהם.

גם אני הייתי רוצה להריץ את כל (S)

הפרקים עד לפרק המיוחל שבו הכל נגלה ומסתדר. שחר, אני מתארת לעצמי שהתמונה הזאת היא מהפרקים שבהם השניים מתאחדים (אחרי 9 חודשים מייגעים...)

ואם בתמונה למעלה זכה... (S)

בילי לסירוק בשיער ממאק אז כאן מאק יוצאת נשכרת במסז' נעים מאבוט ג'וניור... תזכירו לי שוב, למה צריך לחכות 9 חודשים ???!

Dawn12

New member
אני אזכיר לך למה ../images/Emo58.gif

עם כל הכבוד לבילי ומאק (ויש הרבה) - הדבר האמיתי עוד לפנינו... אז שום FF בחודשים הקרובים, אוקיי?

Dawn12

New member
../images/Emo124.gif הסצינה המיוחלת ../images/Emo58.gif

סצינת האיחוד של בילי ומאק עלתה לאתר בפינת הסרטונים. וכשתסיימו לראות אותה (והיא באמת סצינה טובה) אתם יכולים להוריד גם את הפרומו ששודר ממש אז.

anatotel

New member
../images/Emo58.gifתודה תודה תודה

זה היה מצוין!!! אבל לא הבנתי משהו... מאק אמרה משהו על זה שהיא לא תשתווה לבריטני ושבילי בטח יצפה ממנה למשהו והדבר הזה יהיה תלוי להם מעל הראש... הכוונה לסקס? בילי שכב עם בריטני מתישהו?! אהבתי שג'יל מצאה אותם, זה היה משעשע!

dawn12

אני לא כל כך יכולה לראות את הסרטונים אין לי מושג איך עושים זאת תוכלי להגיד לי על איזה נשיקה מדובר, ניקי ושרון?

Dawn12

New member
בתנאי אחד

שתתחילי לקרוא לי שחר (או שחר שתים עשרה
) ואגב - אני בן. הסצינה היא של בילי ומאק - והיא תשודר אצלנו עוד משהו תשעה חודשים. אם תיכנסי לפינת הסרטונים באתר (הקישור נמצא בהודעה שהגבת אליה) ותלחצי על התמונה של הסצינה תוכלי להוריד אותה. אם יש עוד בעיות טכניות את מוזמנת לפנות אלי במסרים.

תודה!!!! ../images/Emo99.gif

אני מאוהבת, מאוהבת, מאוהבת בבילי!!!
אוי, כמה שבא לי להיות שוב תלמידת תיכון ולחוות אהבה ראשונה... עם בילי!

חיוך ענק ודבילי מרוח לי על הפרצוף

הסצינה הזאת עשתה לי את השנה!!!
שוב - תודה, תודה, תודה!!! ועכשיו כדאי שאני אלך לישון...

ומי שעדיין לא ענה על סקר הכוכבת הכי

לוהטת מוזמן כמובן ! בינתיים ענו 34 גולשים... המובילה היא מיס סאמרס עם 10 קולות מקום 2 - שרון ניומן עם 7 קולות ואת המקום השלישי חולקות אשלי וויקי עם 5 קולות... מי שעדיין לא ענה שייכנס לכאן.

למעלה