בקשר ל"אנטנפרייז"

בקשר ל"אנטנפרייז"

דבר ראשון, סליחה אם אני משרשר שלא במקום. אבל יש לי מספר שאלות: 1) כמה עונות שודרו בארץ(אם אני זוכר נכון זה היה בערוץ 10) ? 2) למי יש את זכויות שידור של שאר העונות ? מתי הם ישדרו אותן ? 3) האם זה יהיה בערוץ שגם צופי הכבלים(HOT),וגם צופי הלווין(YES)יהנו מזה ? תודה למי שיענה, ושוב סליחה.
 

subatoi

New member
תשובות

1. ערוץ 10 שידר רק את שתי העונות הראשונות. סטארוורלד, אם זה נחשב, שידר את כל השלוש הראשונות, ומשבת הקרובה את הרביעית. 2. לא ידוע על אפאחד שמתכנן לשדר אותה מלבד סטארוורלד. 3. סטארוורלד נקלט אצל כולם, למיטב ידיעתי.
 

subatoi

New member
אם אתה מחפש ערוצים ישראלים,

אז לא. מעבר לעונה השניה לא שודר כלום, ואין גם שום צפי לשידור של "אנטרפרייז", או של אף סדרה אחרת
 
תגיד

מתי זה זה יהיה בארץ? אני לא קונה שום דבר דרך האינטרנט, ואני אפילו לא מנוי(באינטרנט) בשום מקום.אני מפחד מה שיקרה, למשל שימוש לרעה בשמי או בכרטיס האשראי שלי או שליחת דואר זבל אלי. לכן אני נמנע מקניות ברשת, זה לא בטיחותי.
 

DDN

New member
מצטער, אבל מה שאמרת זה גיבוב שטויות

אם אתה יודע להשתמש בכרטיס אשראי בטלפון בצורה בטוחה, אתה יכול לעשות את זה גם באינטרנט. אז נכון, אתה לא תקנה מאתר מפוקפק, אבל מה הבעיה מאתר מכובד? דואר זבל? בשביל זה יש כתובות ביאהו ודומיו. לא בטיחותי? אני קונה 5 שנים כבר מהרשת, זה הדבר הכי נוח שיש. מצטער אם זה נשמע אגרסיבי, אבל אנשים בשנת 2006 שעדיין טוענים שקנייה ברשת זה לא בטיחותי מרגיזים אותי. בכל מקרה, אם אתה כן מוכן לקנות מהרשת, מאתר ישראלי, שלא יציפו אותך בדואר זבל, ואפשר לסמוך עליהם במאה אחוז (אני קונה מהם את הסרטים שלי כבר כמה שנים טובות) יש לך את לייזרקלאב. הם יותר יקרים מאמזון, זה נכון, אבל הראש השקט שיש בקנייה בארץ ובשירות לקוחות מצויין שווים את זה לדעתי. הכתובת היא www.laserclub.co.il, ואתה יכול גם להזמין מהם את הסחורה ולהגיע לאסוף אותה בעצמך. יש להם חנות ממשית בהרצליה.
 
למעלה