בקשר ל"בעלת הארמון"

בקשר ל"בעלת הארמון"../images/Emo26.gif

אם מישהו יכול לעזור לי-אני אשמח
. אני צריכה לדעת כיצד מוצגת הנצרות על פי תפיסת חיו של זאברודסקי(מלכות רביעית)? וכיצד מוצגת היהדות על פי תפיסת חייהם של דורה וזנאד? תודה לכל מי שעוזר
זאת עבודה לספרות(אני בכיתה ט'). אני יודעת ש"הרוזן" התנהג כנוצרי ודורה שיהודיה של ממש. רציתי לדעת אם תוכלו לכוון אותי לקטעים מסוימים שהם אמרו בקשר לזה. תודה רבה,סיון

תשובה:

היי, אני בדיוק לא מזמן עשיתי גם עבודה על בעלת הארמון, ככה שאני יכולה לעזור לך טיפה (אני בכיתה ח'). או.קיי: הנצרות מוצגת ע"פ תפיסתו של זאברודסקי בתור הדת. הוא אומר ללנה שבמלכות הרביעית אין הבדל בין עשירים לעניים ואין הבדל בין האנשים. המלכות הרביעית קיימת בנצרות, וגם במחזה יש קטע שזאברודסקי מצוטט חלק מהברית החדשה, ואז דורה שואלת את זאנד מה הוא אומר, ואז זאנד אומר לה: "חלק מהברית החדשה". - - מה שמראה שדורה היא באמת יהודייה, אשר לא מבינה בענייני הנוצרים. וזאברודסקי הוא נוצרי, אשר נתן לנאצים את הארמון בתור המפקדה שלהם, אך הוא באמת הלך למחתרת וגילה להם את הדברים אשר שמה. - - מקווה שעזרתי
להתראות ושבת שלום, שירלי.

../images/Emo39.gif ועוד משהו קטן...

תוכלי להִכנס לפורום "לימודים ושיעורי בית" בתפוז... שם בטח יוכלו לעזור לך בהרבה!! - - כתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=321 (תוכלי להחליף את המספר בסוף ל- 321)

למעלה