בקשר ל"הצאצא"

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
בקשר ל"הצאצא"

אני היחיד פה שחושב שהשני אלבומים ראשונים שלהם סתם קקה לפני שהם למדו להיות טובים סמאש אלבום מעולה איקסניי הכי טוב שלהם (למרות שזה לא ניתן יותר מדי להחלטה) והשניים הבאים סתמיים עם מעט מאד שירים טובים למרות שלא הקדשתי זמן לחרוש על האחרון

Manic Subsidal

New member
בכלל לא! ../images/Emo4.gif

האלבום הראשון של ה"צאצא" (איזה דפוק זה נשמע בעברית
) אלבום מצויין!!! תנסה להקשיב ל jennifer lost the war. עוד לא יצא לי לשמוע את כל השירים מהאלבום השני, אבל no hero מצויין.

OPERATi0N_iVY

New member
אתה אידיוט...

"למדו להיות טובים" עלק.... שני האלבומים הראשונים הם היחידים שראויום לשאת את הסמל של אופספרינג על העטיפה שלהם... אחרי זה הם פשוט למדו להתאים את המוזיקה שלהם לצרכים של טמבלים כמוך שדורשים שיביאו להם קליפ של כמה ליצנים שמפזרים כסף בכל העיר וכמה לוזרים שנופלים מסקייטבורד...

IC4

New member
להההה בולשיט

ואגב על מה אתה מדבר לימפ ביזקיט או בלינק כל להקה לדעתי תעשה אלבום שני יותר טוב מראשון לדוגמא FEAR FACTORY SPINESHANK SLIPKNOT אממם בעצם לא כל אבל עדיין קיצר בהתחלה הם לא ידעו לנגן ולשיר ומי לעזאזל איכפת לו מקליפים הקליפים של כל להקה שהיא לא פופ הם לרוב מפגרים, כלומר פופ פשוט ברור מאליו שזה יהיה דפוק (moonspell, fear factory -linchipin , slipknot ) אהה בקיצר באיקסניי יש שירים ממש מעולים האלבום הראשון של אופספרינג (כן כן ג´ניפר לוסט דה וור) היה פשוט משעמם. זה האלבום היחיד שלהם שאני קניתי וחרשתי עליו בתקווה שאני אהנה מנו אבל הוא פשוט פחות מענין אני תמיד אתמוך בשלטון השיר GONE AWAY

למעלה