בקשר ל"עין"

• פותח הנושא `^`^
  • פורסם בתאריך

`^`^

New member
בקשר ל"עין"

מדוע העין מסומנת רק כשאני באתר ולאחר יציאה שלי מהאתר וחזרה אליו העין נעלמת? מדוע אין כאן אפשרות להוסיף אנשים לרשימת האיי סי קיו? כל הצבעים מימין להודעות.. זה הכרחי? כדי פשוט ליצור אלכסון כלשהו.. אפשר להעלות את מספר הKB של קובץ שמעלים לפורום? בסך הכל, אפשר לשנות את שם הפורום, מוזיקה שחורה, הפליטים :) אני מתפלא לטובה מכל האנשים הדו פרצופיים שכותבים פה אחלה ויופי של הודעות ומלכלכים בוואלה-איי או אל. לסיכום, יש המון פלוסים לפורום. כל הכבוד!

`^`^

New member
זה לא היה בציניות

לצד הנקודות הרעות שאמרתי, יש נקודות חיוביות!

ICANNt

New member
העין אומרת שכבר קראת את ההודעה

והבועות שבצד אומרות עם ההודעה היא הודעה/תגובה/ללא תוכן

תותי-בת

New member
בקשר להכל... הכוכבית והעין מסמנות הודעות שעדיין לא קראת. הוספת האנשים לאי סי קיו נמצא בטיפול ואם היית קצת קורא הודעות לפני היית רואה שעניתי על זה בדיוק הודעה לפני... חוץ מזה כבר הצעתי לכם לכתוב את מספר האי סי קיו שלכם בכרטיסכם האישי ויש כאלו שעשו כך.. הצבע של ה"טיפה" מימין להודעה עוזר לך בעצמם כיוון שכשהטיפה כחולה ז"א הודעה שנכתבה, טיפה צהובה אומרת תגובה להודעה וטיפה לבנה אומרת הודעה ללא תוכן, לדעתי זה ממש מעולה שיש את זה... כרגע לא ניתן להעלות את הKB של הקובץ, למרות שכבר עשו את זה... בסך הכל שם הפורום לא ישתנה כיוון שהוא עוסק במוזיקה שחורה ולא במוזיקה שחורה, הפליטים, למרות שאני נורא שמחה שבחרתם בפורום הזה ומקווה שאתם נהנים לשהות בו, וחבל שאנשים מלכלכים... כי אתה יודע אפשר לראות בדיוק מה הם כותבים כשנכנסים לוואלה-אי או אל... לסיכום, תודה, מקווה שעניתי לכל השאלות, ליאת.

ng גבאי

New member
יש לי עוד הצעה שאני חושב שתהייה

מאוד שימושית ... טאג ליין .. שבו תוכלי להשאיר את כל החוקים וכל מיני דברים שנשאלים הרבה

תותי-בת

New member
אהמ.... את כללי ההתנהגות בפורום יש למעלה בדף מצד שמאל... אתה יכול לעיין בהם.. לא יזיק ../images/Emo8.gif ליאת.

תותי-בת

New member
שטויות... כשמנהלים פורום מתרגלים לפעמים לכאלו דברים... וכמה שפחות יופיעו דברים כאלו הפורום שלנו יהיה יותר איכותי.. סלחתי בכלל לפני שביקשת, שמור על עצמך, ../images/Emo24.gif ליאת.

למעלה