בקשר ל"ערן" [המתחזה]

hadary007

New member
בקשר ל"ערן" [המתחזה]

השיחה מצחיקה אתן תקרעו מצחוק... חחח ואני בהתחלה שיתפתי איתו פעולה..ואז נמאס לי...חח הדרי =] (12:42 AM) : אם זה ערן באמת,אתה בטח תזכור מה לבשת ב14/12 לצילומים של הקליפ,נכון? the boy (12:43 AM) : של "אשמור את ליבי"? הדרי =] (12:43 AM) : זה לא ערן. הדרי =] (12:43 AM) : ידעתיי the boy (12:44 AM) : את יודעת מה? מי יכול לדעת מה הולך מאחורי הקלעים בשיר נולד-רק מי שמשתתף, אז אני אספק לך הכללל הדרי =] (12:46 AM) : אולי זה סתם ילד שהיה מאחורי הקלעים איזה יום.. וחוצמזה למה שלערן יהיה איי סי קיו? ולמה שהוא לא ירשום בפורום ה=ר=ש=מ=י שלהם?!? the boy (12:46 AM) : אם אני ארשום פעם אחת פה זה לא יהיה כזה נורא. the boy (12:46 AM) : ואני אספר לך על החזרות, ההופעות, שאר האמנים-הכל הדרי =] (12:47 AM) : ספר. אני מקשיבה..יותר נכון,קוראת.. the boy (12:48 AM) : תבחרי נושא: חזרות, הופעות, אמנים הדרי =] (12:48 AM) : חזרות the boy (12:50 AM) : ערכנו את החזרות ברמת השרון באולם, באחד הימים, ההפקה אולצה להזמין ניידת כי היה בלאגן בגלל כל המעריצים...מה עוד לספר לך? the boy (12:51 AM) : ? הדרי =] (12:51 AM) : ספר על ההופעות the boy (12:53 AM) : אתמול הייתה ההופעה הגנרלית שזו הופעה מול אנשים שהוזמנו במיוחד. אתמול צילמו את ההופעה לקלטת. מה עוד? הדרי =] (12:54 AM) : אמנים the boy (12:54 AM) : על מי? הדרי =] (12:55 AM) : אממ מי שבא לך the boy (12:55 AM) : הדר עוזרי? הדרי =] (12:55 AM) : ספר.. the boy (12:57 AM) : היא ממש מתוקה, ונורא חייכנית, היא מיודדת איתי מצוין והיא נורא התחברה לילדיי הפסטיגל. בשיר "מלכת קסמים" היא לובשת שמלה כחולה שלמטה-מלמלה. הדרי =] (12:57 AM) : ילדי הפסטיגל?! ילדי שיר נולד..!! the boy (12:58 AM) : במיוחד לילדיי שיר נולד כמובן! אבל היו כמה מהפסטיגל לשעבר שהילדים הביאו בתור מלווים. ובקיצור היא נקשרת מאוד מהר לאנשים הדרי =] (12:59 AM) : זה לא יפה אתה יודע the boy (01:00 AM) : מה? הדרי =] (01:00 AM) : לשקר the boy (01:01 AM) : ילדה בשם אור רוצה לדבר איתך דחוף-והיא מאמינה לי שזה אני! ********* היא אומרת שזה דחוף בטירוף הדרי =] (01:03 AM) : מי זאת ואיך הגעת אליה בכלל? the boy (01:03 AM) : היא אמרה לי שהיא מאמינה לי שזה אני אז נתתי לה את האיסיקיו שלי הדרי =] (01:04 AM) : לא משנה אני כבר יודעת שזה לא ערן כלום לא יעזור... הדרי =] (01:04 AM) : וזה לא ע=ר=ן אז חלאס עם השקריםםם the boy (01:04 AM) : מאמי אני דובר אמת!!!11 הדרי =] (01:05 AM) : ארייט... אורייטט... למה שיהיה לערן אייסיקיו?! ולהמ שהוא יתחבר עכשיו וידבר איתי שמחר יש לו הופעות של שיר נולד על הבוקר?! the boy (01:06 AM) : בגלל זה אני מנסה לסיים איתך את השיחה כבר!!!!!!!!! the boy (01:06 AM) : ביי נשמה! זה ערן שלך לנצח! הדרי =] (01:06 AM) : טוווווווווווב נגיייידדדדד וערן לא יגיד נשמה..! הדרי =] (01:06 AM) : יאללה עלינו עליךךך אז די זה לא יפההה וזאת הילדה שמשתתפת במופע של שיר נולד כתבה לי- ~oroosh~ (12:53 AM) : את מפורום הגיים בויז בתפוז??? תעני דחוףףף ~oroosh~ (12:54 AM) : דחוףף בטירוף מהר! ~oroosh~ (12:55 AM) : זה בקשר למתחזה של ערן!-תעני מהררר פליזזז... ~oroosh~ (12:59 AM) : הדר זה ממש דחוף!!! הדרי =] (01:02 AM) : אני פה ~oroosh~ (01:02 AM) : יופי! ~oroosh~ (01:02 AM) : שלום לך וסליחה שאני קרצייה לא נורמלית! הדרי =] (01:02 AM) : בקטנה ~oroosh~ (01:03 AM) : אני מופיעה בשיר נולד בשיר אמת או חובה, וערן-אין מצבבבבבבב שהוא ער עכשיו! אוספים את האמנים ב-6 והוא מאוד אוהב לישון! הדרי =] (01:03 AM) : אני יודעת.. חח הוא רוצה להסתלבט עליי...הוא חושב שהוא יצליח פחחחחחח ~oroosh~ (01:07 AM) : הוא קרא לי נשמה!!! ערן בחיים לא מדבר בשפה כזו! הדרי =] (01:08 AM) : נכון גם לי ואני אמרתי לו את זה תראי מה הוא רשם לי ~oroosh~ (01:09 AM) : נ .ב- שמי אור אלטמן- ואני לא מתחזה...חחח הדרי =] (01:09 AM) : חחח אני מאמינה לך חמודה =] זהו!@@#$#@$ מסקנה:לא להאמין לכל אחד שבא וכותב שהוא ערן

מ בנות..

שאלתי את ערן.. ו....אין לו מושג איך בכלל מתחברים לפורום שלכם.. =/ מ..ואני באמת שאלתי את ערן!!!! ערן האמיתי..!! אוייש מתחזיםםםםםםםם!!

the h s

New member
זה היה ברור על ההתחלה..

הילד הזה יכול לראות את כל ההופעות ואת כל החזרות ביס.. יש שם ערוץ מיוחד.. נ.ב: חזרתי!

בנותת קבלו ח''ח.. חחחח

עלק אשמור את ליבי.. שילך לישון.. אף אחד לא משתווה לערן ולא לאף אחד מהבויזזז היו רוציםם.. פפחחחחחחחח

למעלה