בקשר ל GRUB

asdasdsadhg

New member
בקשר ל GRUB

התקתי לינוקס רד האט 7.2 בהתקנת טקסט כלומר לא בהתקנה הגראפית (מישום מה שאני מתקין דרך ההארד דיסק אני לא מצליח להתקיןו בצורה גראפית, שזה מאוד מתסכל ד"א....) ויש שם איזה בעיה אחת שבגללה אי אפשר לשנות את מערכת ההפעלה שעולה בצורה אוטומטית, ומה לעשות שרוב בני מישפחתי קמו עלי בצעקות וצרחות "לתקן את המחשב כי הוא דורש סיסמא בהתחלה" אז חברים, אני צריך שתלמדו אותי איך לשנות את הGRUB ככה שהוא יטען כdeafult את windows ולא את "המערכת סיסמאות" שהתקנתי במחשב (כפי שאימי כינתה את זה) אז תיזכרו * רד האט 7.2 * GRUB * איך אפשר לשנות את המחיצה מימנה הוא עושה בוט? אנא ענו לי בימהרה, ביום ראשון אני כבר לא אהיה פה, וזה הזמן לקטע פרוזה קצר שלום. אני נוסע. ואני לא רוצה שתלוו אותי הלאה. לא שיש לי אשליות בקשר לביסל"ח, (906) ביסל"ח לא מחכה לי, גם שם אהיה מוטרד. אבל, בביסל"ח יש יותר חברים, בביסל"ח יש בר-אור פתיחה בביסל"ח - מרפאה מצויינת בביסל"ח אנשים יותר נצנצים כך שהשירות נעשה יותר נוח אתם מבינים, השירות נעשה - יותר נוח

asdasdsadhg

New member
שלום לך תמר

שמתי לב שאת דומיננתית מאוד בפורום הזה. סתם מיתעניין לדעת מי את מאיפה את ומה הנגיעה שלך ללינוקס. בכל מקרה, אני לא כל כך חדש ללינוקס, אבל די פעור בנושא מכיוונן שאף פעם לא ממש ניכנסתי לזה בגלל המון המון בעיות חומרה (שלא כל כך נעלמו עד היום :) בכל מקרה, אניהולך לנסות את עצתך עכשיו, והלואי שהיא תעזור לי כמו שהראשונה עזרה...

למעלה