בקשר ל - ID Tag מהי הדרך להכניס אותם לקבצי MP3? האם רק דרך WINAMP? אני מניח שיש עוד דרכים..
O Odednaim New member 10/8/05 #1 בקשר ל - ID Tag מהי הדרך להכניס אותם לקבצי MP3? האם רק דרך WINAMP? אני מניח שיש עוד דרכים..
נ נדב8 New member 10/8/05 #2 דרך נוספת אך מסורבלת יותר כניסה למאפייני הקובץ והגדרת הפרטים שלו... עדיף להשתמש בוונאמפ או בתוכנה שמקבלים עם נגן אמ פי שלוש כלשהו...
דרך נוספת אך מסורבלת יותר כניסה למאפייני הקובץ והגדרת הפרטים שלו... עדיף להשתמש בוונאמפ או בתוכנה שמקבלים עם נגן אמ פי שלוש כלשהו...
א איתמר 20 המקורי New member 11/8/05 #4 מה עם מדיה פלייר? במדיה פלייר גם אפשר לשנות את הטאגים של השירים למה לא משתמשים עם זה ? אולי יש משהו שאני לא יודע?
מה עם מדיה פלייר? במדיה פלייר גם אפשר לשנות את הטאגים של השירים למה לא משתמשים עם זה ? אולי יש משהו שאני לא יודע?
J JustThomas New member 11/8/05 #5 אפשר גם אפשר. כפתור ימני על הקובץ \ קבצים בפלייליסט - Advanced Tag Editor. אני משתמש בעיקר בווינאמפ לתגיות אבל לא חסרות תוכנות טובות כמו (לדוגמה): The Godfather. (אחלה שם... )
אפשר גם אפשר. כפתור ימני על הקובץ \ קבצים בפלייליסט - Advanced Tag Editor. אני משתמש בעיקר בווינאמפ לתגיות אבל לא חסרות תוכנות טובות כמו (לדוגמה): The Godfather. (אחלה שם... )
א איתמר 20 המקורי New member 11/8/05 #6 יש פלאג שמוסיף ? שמעתי פעם שיש פלאג לוינאמפ שמוסיף עברית לתוכנה האם זה קיים? מהיכן ניתן להוריד אותו?
י יאיר B New member 11/8/05 #7 עברית מבחינת ממשק? כנס למאמר על שינוי התגיות (במאמרים) - בסופו יש קישור לכתבה מ-YNET. שם יש הסבר על WINAMP בעברית (אם לזה אתה מתכוון).
עברית מבחינת ממשק? כנס למאמר על שינוי התגיות (במאמרים) - בסופו יש קישור לכתבה מ-YNET. שם יש הסבר על WINAMP בעברית (אם לזה אתה מתכוון).