בקשר ל-

בבר

New member
בקשר ל-../images/Emo48.gif../images/Emo53.gif

יש שתיים שאומרות לי כל הזמן אל תשתי פחיות משקה פתוחות ולא מים מהברז ולא קוקטיילים כי יכולים להכניס לך משהו לשם. אבל להיות בלי קוקטייל באי? לא חבל? מה אתם אומרים?

aviron

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif = ../images/Emo92.gif:

בכל מקום בו מוכרים שתייה כלשהי המלווה בקרח (קולה עם קרח, קוקטייל עם קרח) - וזה כולל בדוכנים הכי-נידחים , בטח שבברים, מקדונלד, קנטקי וכ"ו - הקרח תמיד תמיד יהיה ממים מטוהרים !! - כך שאין כל חשש משימוש בקרח. כנ"ל לגביי קוקטלים שהוסיפו להם קולה מ"קופסא/בקבוק פתוח. אין חשש. צריכים להבין כי מיכל מים מטוהרים עולה פרוטות - וגם התאים עצמם לא ישתו מים מהברז. לכן: לא צריך להיות כל-כך חשדן, אין צורך לשתתות את הקולה "בלי קרח, בבקשה". פשוט - וחד משמעי - אתם/ן אל תשתו מים מהברז - בעיקר בבנגקוק - וגם באם תרתיחו אותם - לא ראויים לשתייה. לסכום: שתה הרבה קוקטלים באיים. אתה בגן-העדן, לא?

בבר היקרה

הסירי דאגה מעל ליבך, מאחד שהיה שם וחזר לפני מספר ימים מהאי צ´אנג ( קו צ´אנג )אני יכול להגיד לך כמה מילים אין לך מה לדאוג, אם את נמצאת על אי במתחם בית מלון או בעיקר ביתנים מעץ - בונגלוסים האנשים שם מאוד נחמדים והמשקה מוגש מתוך הקוקוס עם קשית וקרח פשוט משקה מרענן מתחת לעצי הדקל המוצלים בשמש הקודרת של האי - גן עדן. סך הכול 20 באט ( 2 שקלים ). אך איזה חיים

בבר

New member
תודה

ולאווירון כוונתי היתה שיוסיפו סם ולא בקשר למים/קרח. אני כבר עם קוצים, עוד 3 ימים .........

aviron

New member
אף אחד לא שם פה סם...../images/Emo85.gif

מ´זה, אליס בארץ הפלאות? כיפה אדומה? סינדרלה? אח, הקוקטלים באיים....

למעלה