הם לפי קובעים גם לפי שרירות לב
לי למשל יש מחלה, שלא מוכרת ולא ידועה, שהינה דלקת כרונית בבלוטות הרוק. וקבעו לי אחוזי נכות - תקשיבי טוב.............. לפי דלקות אוזנים.. מה תגידי על זה. אני ערערתי וכתבתי שאין קשר בין בלוטות הרוק, הבאתי מכתבים מרופאים, הבאתי מכתב מרופא - מומחה מספר 1 בארץ, שניתח אותי, והסביר לביטוח לאומי, שהמקרה שלי נדיר, הבאתי צילומים של סיטי, הבאתי תוצאות ניתוחים שעברתי. עשיתי להם תיק עב כרך על הבעיה הרפואית שלי, שבגללה אני צריכה לקחת קורטיזון במינונים גבוהה, שכתוצאה ממחלה זו, בגלל שאני נוטלת קורטיזון קבוע, יש לי צפיפות עצם ירודה כשל אישה בת 67 שנה....(ואני בת 41 שנה). את האחוזי נכות פסקו לי לפי דלקות אזנים. וגם ככה קיבלתי את הנכות. ערערתי, ובערעור הם עדיין קבעו לי לפי דלקות אוזניים. אז מה שאני חושבת שחייבים להלחם ולהוציא את ועדות המל"ל מהאנשים שבעצם מייצגים את המל"ל ולא את החולים שלהם, האינטרס של ביטוח לאומי שלא לשלם ולא להעלות קצבאות נכות, הגעתי למסקנה שבמצבים מסוימים את צריכה להיות ממש מרותקת ומושבתת כדי שהם יעשו את זה, כמובן מעבר למה שכתוב במפורש בחוקים של המל"ל, מה שדרוש יותר - חסדי אחרים. הרופאים שם משחקים אותה אלוקים, קובעים לפי ראות עיניהם....המעותת. וליבם המרושע.... אני מקוה שיצליח לו. אני מקוה שהם ילכו איתו בצדק ולא בנבלות, ושיצליח בהכל. אז שיהיה בהצלחה, ולא להשבר, אם מגיע לך - תלחם על הזכויות שלך... ורד