בקשר ל6210

מירב ד

New member
בקשר ל6210

היי אני חדשה בפורום... יש לי פלאפון 6210 (וגם לעוד 3 ממשפחתי) ואני (וגם הם) ממש מיואשים ממנו...! הוא פשוט פלאפון גרוע...בהתחלה הוא היה ממש טוב...יש לו זיכרון ענק, יומן, הודעות בעברית,אינפרא אדום ושאר שיכלולים למינהם....אבל מבחינת המכשיר עצמו הוא ממש לא טוב... קורה לי המון המון שפתאום אין קליטה...הוא כל הזמן ניכבה ושאר דברים לא נחמדים...וגם לשאר משפחתי שיש בבעלותם את המכשיר... כל כמה זמן צריך להחליף מכשיר...וזה ממש מעצבן... ציפיתי מהמכשיר הזה להרבה יותר...כי הוא גם עולה המון...וחבל... אשמח לתגובות...ואולי להצעות... בתודה מראש מירב

Nightr

New member
בידקי גירסת תכנה

בעיות ה 6210 עלו בפורום בדף 5 עייני בתשובות חזרי אלי עם גרסת התכנה של המכשיר.

tomlevin

New member
6210

אני לא יודע מה בדיוק הבעיות שלך עם המכשיר (לא פירטת במיוחד)! אבל אני יכול להגיד שהמכשיר ברשותי כמעט מהופעתו בשוק ואני יותר ממרוצה ממנו, כמו כל מכשיר סלולרי התדירות של מכשירים פגומים היא גבוהה אבל בגלל ועבור זה יש לך אחריות לשנה ולאחר מכן מומלץ לבטחו, יחסית למכשירי מוטורולה למינהם המכשיר הזה נטול בעיות. יש לו כמה באגים ושדרוגי תוכנה בזמן הקרוב יפתרו לך אותו (ללא תשלום) שמעתי על בעיות של איטיות המכשיר, החלפה לכטיס החדש STK תפתור אותן. בקשר לקליטה - איני מודע לבעיה זו, אם את מודעת לבעיות נוספות אשמח לדעת עליהן!

yosimatza-c4u

New member
ניסיון עם המכשיר

יצא לי לעבוד על המכשיר מספר ימים וכן הוא מידי פעם נכבה לבד ללא סיבה מיוחדת חשבתי שהבעיה היא בסוללה או במגעים אבל כנראה שלא חבל דווקא מכשיר מעולה פרט לעובדה שבשביל הזיכרון זזים עם החיצים וכשלוחצים על אות מסויימת (במצב עברית) הוא לא מגיע לאות של הזיכרון וצריך לדפדף עד שמגיעים אלה אם עושים חיפוש לפי שם

Gizon

New member
6210...

אהלן, כפי שכבר נכתב כאן בפורום,6120 הוא מכשיר מעצבן ביותר... מהתנסותי הקצרה (וטוב שכך) גיליתי מכשיר פקרד בל: בדיוק כמו חברת המחשבים פאקרד בל הכל נראה מעולה על הדף,תכונות יוצאות דופן ומשקל וגודל אידאלים. כאשר באמת עובדים על המכשיר\מחשב מגלים פשוט זבל של מערכת. למשל אני מכיר מישהו שקנה מחשב עם תצורה מעולה (אני טכנאי..) של חברת פאקרד בל בעשרת אלפים שקלים (הייתי יכול לקנות אותו מחשב באופן פרטי ב4500),המחשב פשוט עובד זוועה!. לכן אני חוזר ואומר,לא לקנות מכשיר לפני התנסות אישית! מקווה שעזרתי, גדעון (מלך השבוע למי שלא יודע )

d.poter

New member
אני לא יודעת מה אתכם אבל...

לאבא שלי יש מכשיר כזה והוא מאוד מרוצה ממנו... הוא לא נכבה לבד אפשרות הזיכרונות שלו מדהימה ושום אחד מהליקויים שהזכרתם פה לא קרה לו.......

למעלה