../images/Emo207.gif החולצות של 30
רציתי לכתוב פה הודעה כדי להבהיר כמה דברים שמאוד חשוב לי להבהיר בקשר לחולצות שנתתן לי לעשות לכן במפגש. במשך השבועיים האחרונים קיבלתי טלפונים והודעות בלתי פוסקות מכמה בנות שנתנו לי לעשות להן חולצה (ולא מדובר בבת אחד או 2..) לא משנה מי אלו. אני פשוט חושבת שאני צריכה להבהיר למה יש עיקוב כל כך גדול, ולבקש מכם להתעזר בסבלנות. כמו שכולכן יודעות, ואני בטוחה שגם חוות
השביתה נגמרה ישר אחרי חופש חנוכה, ויש לנו חודשיים להשלים. עכשיו.. חודשיים לכיתה ט', י' או י"א ניחא.. אבל אני בי"ב.. וחודשיים לי"ב זה פשוט נוראי, עכשיו מתחילים לנו הרצאות אחר הצהריים באומנות, יש לי לימודים לבגרויות, צילומים לספר מחזור- הרבה מאוד שיעורים והרבה מאוד מבחנים והרבה מאוד חומר לקלוט בכלום זמן, יש לי תערוכת בגרות באומנות ב29/4 ויש לי עבודת גמר בסוציולוגיה להגיש עד פסח. ועוד 2 ציורים ליום מינימום לעשות כל יום. תעשו אתם את החשבון כאן כל המטלות שלי לבית ספר. במסגרת הפורום והלהקה, אני עובדת, 3 פעמים בשבוע ובכלל לא ישנה בבית כדי שאני אוכל לחזור בשעות סבירות מספיק כדי שאני אוכל ללמוד ולישון וכדי שיהיה לי כסף להופעות בפברואר.. אני עסוקה עם העצומה- איסוף הדפים. אני עסוקה עם איסוף התמונות לספר. אני עסוקה בהכנת חולצות, סווטשירטים ואת הצמידים מאיתנו אליהם.. אני אחראית על המייספייס שלנו ויש לנו עוד כמה תוכניות באופק, קיצר.. לי- אין זמן לנשום. אני מבינה שהרבה אנשים רוצים את החולצות שלהם מוכנות כבר, ואני מכבדת את זה, אבל אני מבקשת מכן, לרדת לי מהווריד (וסליחה שאני כותבת את זה ככה), אני לא לקחתי כסף על זה, דבר שבקלות יכולתי לעשות כי החומרים עדיין עולים לי כסף, ואני עושה את בחינם ותאמינו לי שאני מנסה למצוא זמן.מנסה. אני לא גונבת את החולצות שלכן, לובשת אותן כשבא לי, הן עדיין בשקית מחכות לי שאני אתחיל איתן. ומצטערת, לוקח לי זמן. לכן, מי שמתחרטת יכולה להגיד לי, אני אשלח לה את החולצה חזרה. ומי שלא, בבקשה תתעזרו בסבלנות בבקשה.. אין לי זמן. שלא לדבר שגם לדאוג לעצמי אין לי זמן.. אז זהו. שיהיה לכולן יום נפלא
אוהבת אתכן מאוד.