בקשר לDating

Mapisto

New member
בקשר לDating

היי, אני פותח שירשור חדש כי זה קצת
לטופיק הראשי... אז כדי שכולנו נהיה מעודכנים, נא לשרשר רשימת ICQ או מנג'ר למי שמעדיף... חוץ מזה אני גם רוצה קצת להתנסות בצד שרת, אז אם ילד"ב לא מתנגדת צרפי אותי לאיזה פורייקטון בASP מלבד הקטע שלי בFlash טוב אז האיסיקיו שלי הוא 56448918
השם שלי זה הרוח פאודלית מפיסטו.

IgalR

New member
הצעה שלי זה לפתוח חשבון ב:

http://www.gotdotnet.com/community/workspaces/ חינם ויכול לעזור עם מספר משתתפים כזה גדול ומבוזר.

gilad g

New member
בעצם

עזבו... יש שם כל מיני קטעים של licenses וכאלה. אני אתן לענבל לפתוח פרויקט

claimbing

New member
^%)@#$&$*../images/Emo70.gif

מה את נותנת את העבודה שלי סתם ככה...בקושי יש לי שם משהו לעשות..

Mapisto

New member
המשמעות של החתימה שלי

זה שיר של הפוסי (של לוסי), שמדבר על קריסת מעמד הביניים והפיכת המדינה לפאודליזם (אריס, עבד ופאודל) כמו שהיה בימי הביניים... ובקשר לפרוסמת של מיקרוספט... יש מחשב שלא קורס?! להזכירכם בהשקה של XP המחשב קרס... הראה מסך כחול מגניב
חוץ מזה, יצרתי קשר עם מס' אנשים בפורום
על שיתוף הפעולה... ילדה שלחתי לך הודעה תקראי בהזמנות, ואנשים צרו קשר אחד עם השני. מפיסטו.

gilad g

New member
זה לא היה בהשקה של XP

זה היה בהשקה של 98... ו-98 זה חרא של דבר. [XP לעומת זאת...]

Ohad18

New member
98 זה חרא של דבר...

XP זה עוד יותר חרא, ו-98 SE זה אחלה דבר...

Ohad18

New member
אם אתה חושב ש-XP הוא טוב...

אז כנראה שאתה לא יודע מה אתה מדבר... זה ה-Win הכי מוזר ודפוק שראיתי בחיים שלי...

dors

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

gilad g

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תפסיק, אתה מצחיק אותי. מילא היית אומר ש-win2k עדיפה על XP, אבל ש-98 עדיפה על XP
Windows XP היא המערכת הפעלה הכי טובה שיצאה ממיקרוסופט, ואם תשאל אותי היא המערכת הפעלה הכי טובה בעולם. בוא אני אסביר לך למה היא עדיפה על 98...
ב-98, כאשר תוכנה קורסת, כל המע' הפעלה קורסת (explorer.exe וכל הטררם). ב-windows xp זה פשוט לא קורה. יישומים לא משפיעים אחד על השני.
ב-Windows XP יש תמיכה בריבוי משתמשים, קבוצות, הרשאות, וחשוב מכל - תמיכה ב-NTFS.
Windows XP יציבה יותר, ונראית יותר טוב.
ל-XP יש Visual Styles, ב-98 זה לא קיים.
98 היא בכלל מבוססת דוס, ל-XP יש בסיס מוצק שמבוסס על NT היציבה יותר מ-9x המבוגבגת.
Windows XP נראית טוב יותר.
ל-Windows XP יש הרבה יותר פיצ'רים שמקלים את החיים: Open With, סידור יפה מאוד של תיקיות של המשתמשים, תמיכה ב-PPPoE, ועוד ועוד.
Windows XP מאובטחת יותר. להמשיך

Ohad18

New member
לא לא לא לא לא לא ולא....

לא 98 אלא 98 SE - ויש מללללללללאאאאאאאאאא הבדלים...

gilad g

New member
גם 98SE...

אני גם דיברתי על 98SE, למרות שאתה צודק - יש לא מעט הבדלים.

Ohad18

New member
על XP...

מבחינת האפשרויות והתמיכה והכל זו אחלה מערכת (הכי טובה שראיתי) אבל היא חרא - היא שגיאה אחת גדולה, אפילו אנשים שאומרים היא טובה, אני בא אליהם והיא עושה מלא בעיות...

Ohad18

New member
וגם XP ודוס לא הולך ביחד...

וזה חרא... (פשוט חרא...) יש משחקים שאי אפשר לשחק ב-XP...

למעלה