בקשר לDVD של שר הטבעות...

בקשר לDVD של שר הטבעות...

שמתם לב שהאיכות תמונה של שלושת הסרטים ממש גרועה ביחס לסרטים אחרים כמו הסמוראי האחרון,שודדי הקאריביים ולב אמיץ? אם עוצרים את התמונה בשרה"ט, רואים שהיא מטושטשת ויש ריבועים קטנים(רזולוציה נמוכה).ובסרטים שצינתי יש תמונה חלקה יותר.(גם הסרט נראה יותר מציאותי ולא כמו סרט)

maglor

New member
אם זה נכון

זה בגלל האורך של הסרט (כמעט שלוש שעות בראשונים ושלוש שעות עשרים דקות בשלישי) צריך לדחוס הרבה יותר מידע על דיסק אחד מאשר בסרטים אחרים ולכן האיכות נמוכה יותר, הדבר לא נכון אבל בגרסאות המורחבות שם הסרט מפוצל לשני דיסקים.

דווקא זה נשמע הגיוני...

כמו mp3 שהאיכות יורדת, אבל אם אני לא טועה קימים סרטים ארוכים יותר באיכות טובה יותר משרה"ט הרגיל. לב אמיץ למשל, האורך שלו 175 ד'ק והוא באיכות הרבה יותר טובה.אם האיכות בגירסה המורחבת היא כמו בגירסה הרגילה אז הבעיה היא במקור,לא? או שהם לא באותה איכות?

maglor

New member
אני יכול לאמר לך

כי האיכות בגרסה המורחבת מצויינת, במיוחד לאור העובדה שיש שני דיסקים כך שהסרט לא יוצא דחוס על דיסק אחד וכך האיכות לא נפגמת.

eliad2

New member
על מה אתה מדבר

לב אמיץ וידאו ממש בינוני .. כל סירטי שר הטבעות בגירסאות הרגילות מוקלטים באיכות מהטובות וכל די וי די בניפרד נחשב להכי טוב בזמן שהוא יצא , לדעתי הם עדיין לא רחוק מהפיסגה. גם שיבת המלך ממה שהספקתי ליבדוק היום לא נופל מהסמוראי האחרון והגירסא המורחב הולכת ליהיות מספר1 כשתצא . יותר מזה נירא לי שכדאי לך לישאול עוד שאלות כאלה בפורום סירטיDVD כי זה גולש פה מהטופיק.

Y. Welis

New member
מאיזה מקור - מחשב או TV?

כי אם זה במחשב אז האיכות תלויה בהגדרות נוספות של תוכנת הצפיה.

אני מדבר על "לב אמיץ" בדיוידי...

תשווה את שרה"ט לסמוראי האחרון(שודדי הקאריביים, לב אמיץ. מה שיש לך בדיוידי). בשביל לראות את האבדל תעצור את התמונה(עדיף תמונה כהה או שחורה),ותראה מטושטש בשרה"ט. בקשר למקור- זו האיכות של הסרט הטובה ביותר שיש לאולפנים, שממנה צורבים לדיוידי. נראה לי שזה במחשב

eliad2

New member
אם אתה רואה במחשב אז בכלל מה

הקשר בין זה למציאות בדי וי די ...............................!? חבל לצאת סתם בהצהרות.

Y. Welis

New member
בכל DVD יש זמן קבוע מראש

כך שהאיכות (יחס מידע מהתמונה לנפח הדיסק) אמורה להיות דומה בכל הסרטים. יש כאלה איכותיים יותר ופחות, אבל נראה לי שכל החדשים יהיו איכותיים. ראיתי את המורחב של השני בזמנו והוא נראה לי איכותי מאוד. שום פיקסליזציה.

ChipiM

New member
ניצל"וש קטנטן ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

אתמול אני ובנדודע שלי ישבנו לראות טלוויזיה, סתם העברתי ערוצים- ופתאום אני קולטת באחד מערוצי הסינמה של hot את- סיר איאן הולם!!! וואי הוא שיחק את ג'ק המרטש בסרט "ממעמקי הגיהנום"- כ"כ לא מתאים לו! חחחחח... שחקן מעולה! סורי אם מישהו כבר אמר קודם על זה שהוא משחק שם ולא שמתי לב... וגם ראיתי את טרויה

adva g

New member
הוא באמת שחקן מעולה../images/Emo45.gif

חחח קשה לי לדמיין אותו בתור ג'ק המרטש...

Eowyn of Rohan

New member
הוא שחקן מעולה../images/Emo45.gif

וב'פרום הל'{מצטערת אני פשוט לא סובלת את התירגום} הוא שיחק ממש טוב. אני כבר מחכה לראות אותו ב'היום שאחרי מחר'.

eliad2 ,תגיד לי

מה משעמם לך? או שסתם בא לך להציק לי??? אתה יודע בכלל לקרוא..............................?! אם אתה יודע אז קרא עוד פעם את מה שרשמתי בשתי התגובות ואת מה ששאלו אותי, וכשתצליח להבין מה הולך פה רק אז תדחוף את האף שלך!!!

למעלה