בקשר לh320

snarea

New member
בקשר לh320

שלוםם!! היום קיבלתי את הh320 (תודה אמא ואבא), ויש לי מספר שאלות. דבר ראשון, הוא לא מציג לי תמונות! הוא הגיע יחד תיקיה של מספר תמונות (ראיתי במחשב) אבל שאני נכנס לתיקיה בנגן אז היא ריקה. כנ"ל לגבי סרטון של mpeg (הוא אמור להראות לא?) מה עושים? תודה רבה!!

weird dust

New member
תשובות

טוב אז תמונות הוא מציג בקטגוריה המיועדת לכך: לחיצה רצופה על הנקודה מעל ה A-B. אז מעבר לקטגוריית פיקטשר. ואז לחפש בתיקיות. בשביל לנגן סירטון יש צורך לעדכן את המכשיר בעידכן החדש ביותר של אייריבר.

weird dust

New member
הערה - להוריד קושחה קוראנית

מומלץ להוריד קושחה קוראנית כי היא לא מגבילה את עוצמת הקול כמו הקושחה האירופאית.

snarea

New member
איזה מהם להוריד?

יש שם כמה.. איזה מהם צריך להוריד? תודה רבה..!

weird dust

New member
אין בעיה

מורידים את הקובץ ופתחים אותו. שמים את הקובץ H300.HEX בתוך התיקיה הראשית של הנגן. פותחים את הנגן בלי החיבור למחשב. לוחצים לחיצה ארוכה על כפתור ה-NAVI עד שנפתחות ההגדרות. ניכנסים לג'נרל ושם יש פריים וואר אפגרייד. אז הוא עושה הכל לבד ועוזבים את המכשיר עד שהוא ניכבה (לא נוגעים בשום כפתור כשהוא חושב!). וזהו ככה מעדכנים גירסה. ורק לי יש את הקושחה H300 H

snarea

New member
אני לא רואה שם KR

תגיד לי איזה מהם להוריד בבקשה

snarea

New member
2 שאלות אחרונות

התקנתי, תודה רבה. איך אני רואה עכשיו וידאו? האם זה תומך גם בavi? סלח לי על הבורות - יש לי אותו רק שעתיים.. תודה רבה

weird dust

New member
כן זה תומך באבי

איזה שם מגניב זה - אבי. (אבל לבטא את זה כמו עבי כלומר עם הדגש על הע') טוב אבל עכשיו ביותר רצינות: זה תומך בעצם זה הקובץ היחידי שהוא תומך. אבל לחשוב על זה שיש צורך לעשות המרה ובגלל השעה אין לי כוח לחפש את התוכנה עכשיו.

snarea

New member
משגע אותי!!

כל פעם שאני מחבר את הנגן למחשב הוא טוען אותו!! איך מבטלים?

weird dust

New member
דרך ההגדרות

אבל עזוב - מה זה חשוב? ברגע שתעביר שירים זה יאכל את הבטריה.

snarea

New member
מצטער שאני משגע אותך,

אבל הוא לא אמור לתמוך בעברית? קראתי לתיקיה "תיקיה חדשה" והוא זיהה אותה בתור קווים במקום אותיות..

למעלה