בקשר לnavngo...

liort19

New member
בקשר לnavngo...

היי :) קניתי mio p350 ואני מעוניין להוסיף לו תוכנת GPS. שמעתי שnavngo זו תוכנה טובה, אבל אין לי מושג איך בדיוק אני מוסיף אותה למכשיר! כמה זכרון בערך היא אמורה לקחת? הרי יש בו סה"כ כ40 מגה פנוי לתוכניות... ברגע שאני מוריד את הזיפ, אני אמור לפתוח אותו במחשב, ואז את כל הספרייה להעביר דרך האקטיב-סינק??? ואז את הinstall לפתוח בפאלם? ממש אין לי מושג :) תודה

TulXP

New member
אתה בפורום הלא נכון אבל....

את התוכנה רוכשים על כרטיס זיכרון וזו רצה ממנ. אגב, הגירסאות האחרונות שלה נקראות iGO ולא NavN'Go. יום טוב טל

Ariyeh1

New member
אם לדייק

תוכנת i-Go מגיעה אומנם על כרטיס SD (או מיני SD) אבל מתוכנה עצמה פועלת מתוך המכשיר עצמו (בכרטיס ישנו קובץ התקנה). למעשה שתי התוכנות I-Go ו-Destinator רצות מתוך המכשיר עצמו, אלא שב-I-Go המפות כבר מותקנות בכרטיס בעוד שב-Destinator אתה צריך לקבוע באים להתקין את המפות לכרטיס או למכשיר (כמובן שדמומלץ כרטיס). בעיה מסויימת ב-Destinator - הרשיון הוא גם הרשיון של העברית של אירון ואם כבר יש לך עברית אתה משלם בכל מקרה גם על העברית של אירון וחייב אפילו להתקין אותה כדי שתוכנת הניווט תעבוד. I-GO עובדת עם כל עברית שקיית: אירון, PDAC, וגם רונלייט

yoovee

New member
גם לי יש אבל...

יש לי חבר שרכש את ה-P350 וגם הוא משתמש במה-שמה GO הזו (i-, nav-n, you name it) ומצטער על כל רגע שלא התקין דסטינייטור 6 כי הוא שמע שהיא הרבה יותר טובה והאמת? יותר מידי פעמים התוכנה הנוכחית שלו עושה שטויות לדעתי (אני רק נסעתי ונהגתי איתה, לא בקיא בקינפוגים בכל מה שנוגע ל"צד האפל" של עולם מחשבי הכף-יד...)

למעלה