בקשתי אל חברי הפורום היקרים

בקשתי אל חברי הפורום היקרים

בס"ד אנשי הפורום היקרים כפי שכבר הזכרתי בהודעותיי הקודמות, בימים אלה ממש קם ויעלה, בע"ה אתר אינטרנט חדש למוגבלים שומרי תורה ומצוות נכון, המגבלה איננה מבדילה בין שדתי ובין שלא, ובעצם, נמצאנו כולנו על סיכה אחת המאיימת על יושבה בחושבה להשבר ולכן, אני רואה לנכון לבוא ולבקש בזאת מכל אחד ואחד מכל אחת ואחת לבוא וליטול חלק במפעל החשוב הזה. כל אחד מכם, אם זה שהמגבלה נכרת בגופו, בבן משפחתו ובחביו, יכתוב לי את סיפור חייו, הקשיים והרגעים המרגשים אנא, ציינו בדברים כי אינכם שומרים תורה ומצוות ע"מ שתחושת הביחד וכמו שאמרנו ב"בסירה אחת" תחדור ללב הקוראים בתודה מראש אברהם רואש ראש קהילת "מבשרי אחזה" נ.ב: את הסיפורים יש לשלוח לתיבת הדואר האלקטרוני שלי (המופיעה בכרטיסי האישי) ולא כתגובה בפורום כמו, כן נא לשולחם כקובץ וורד בלבד

לאברהם היקר

שלחתי לך אתמול בקובצי וורד נפרדים, את שלושת הסיפורים המרכזיים של הפורום שלנו, ובזמן הקרוב תקבל גם את הסיפור שלי, כל הכבוד! ליאת.

קיבלתי אותם ואני מודה לך

בס"ד קיבלת, ברגעים אלה ממש, את שלושת הסיפורים והתרגשתי מאוד לקרוא אותם אבקש רשותך לציין כי האנשים הם מן המגזר החילוני, וגם אתן כותרת הלקוחה מן המקורות היהודיים המבטאים את תוכן הסיפור שוב תודה נ.ב.: היתי מחזיר לך חיבוק ענק כפי שאת תמיד שולחת לי, אבל, אני חרדי ומקפיד לא ללחוץ ידיים לבנות....חחחחח קבלי את הדברים בהומור

אברהם

אתה רשאי לציין שהאנשים הם מהמגזר החילוני, וגם לשנות את הכותרת ממקורותינו הנפלאים, קבל את ה
הרגיל. אני מקבלת את דבריך, וחושבת שהומור זה דבר מצויין, המשך כך! ליאת.

מפגש של חברי הפורום - רעיון טוב לא?

בס"ד נחמד יהיה לראות את הפנים שמאחורי המסך, והדבר יגבש אותנו, מה דעתכם? אני משתתף בפורומים נוספים (ברסלב, דתיים וחוזרים בתשובה) עשינו כן הדבר אכן מועיל לגיבוש החברים אני אישית יעשה כן באתרי, בע"ה

למעלה