בקשתי חוות שעת ספציפית של רופא מל"ל חייבים לתת לי?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בקשתי חוות שעת ספציפית של רופא מל"ל חייבים לתת לי?

לאור מחלוקת שיש בעיניין הראיה שלי בה לפי רופאי קופת חולים ומכון מגדלאור (מטפלים בכבדי ראיה) לבין רופא המל"ל ..

בקשתי את חוות הדעת המקורית של רופא העיניים של המל"ל..כי בפרוטוקול רק כתבו שקיבלו את חוות דעתו מבלי לפרט מהי כלל

האם הם מחוייבים לעשות את זה? או זה תלוי ברצונם הטוב.

שימו לב אני לא מדבר על זכות להגיש ערר!

רק על האם הם מחוייבים להיענות בחיוב לקבל סיום רפואי של רופא העיניים מה כתב שם בדיוק...
תודה

yoelbeker

New member
בתיק של תובע קיצבאות יש כל מיני חוות דעת נוספות, מעקבים ועוד

מסמכים פרטיים\חסויים של הביטוח הלאומי העוזר להם לתת את ההחלטה.
תתייעץ עם עורך דין בנושא זה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
התייעצתי אמרו לבקש...

&nbsp
אני מבין שנותר לחכות...
&nbsp
אני לא מבין למה חסוי/פרטי ...זה עושה רק תורם להציג אותנו כשקרנים ואותם כצדיקים יסוד עולם ולא תמיד זה כך מצידם..
כמו שתובע חושך הכל את גופו ונשמתו כך גם הם ואם צריך אז שיעשו חקיקה לזה.
&nbsp
זה רק עוד משהו שמעולם לא טופל גם לא הועדות האלה התקנות ימי תש"ח שלהם...וכל החוקים או אי החוקים שאיש לא ממש מבין..גם חלק מעורכי הדין אפילו.

yoelbeker

New member
זכותם לחקור, להתייעץ, מה עוד שיש הרבה שמרמים

בגלל אלה שמרמים, נכים ישרי דרך ארץ סובלים.
האם ביקשת את חוות הדעת בכתב?
בין היתר הייתי מציע לך לכתוב מכתב עירעור ותציין שם שאת המסקנות תשלח אחרי קבלת המסמכים המבוקשים מביטוח לאומי, וזאת כדי לא להפסיד את התקופה שבה אתה רשאי לערער.
אני במקומך הייתי פונה לסניגוריה הציבורית שתטפל בנושא

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
כתבתי שבקשתי כן ובכתב

&nbsp
דרך העלאת קבצים מהדך האישי שלי...לאור ייעוץ של עו"ד...אני לא מערער כרגע..
&nbsp
יש לי צורך אחר...בכמה מילים רופא עיניים של הביטוח לאומי קבע לי 20% שזה אומר ראיה תקינה לנהיגה. מצד שני רופא משפחה ומכון לשיקום ראיה ירודה קבעו שאסור לנהוג חד משמעית .
&nbsp
יש לי את תשלום הרשיון ביד..למי להאמין ביטוח לאומי או לרופאים שלי? זו השאלה...
&nbsp
אני חושב שמוטב שמשרד הרישוי יחליטו...לשלוח להם את כל חוות הדעת והמצב הרפואי..
&nbsp
שיחליטו לכאן או לכאן...אבל שמישהו יהיה אחראי. לשם כך אני צריך את הסיכום הרפואי..
&nbsp
לא כי אני משקר או מרמה או..השד יודע מה. אלא לעשות את הדבר הנכון האחראי מבלי סתם לוותר על רשיון נהיגה שימושי...
לכן אם אין חוק כזה שמאפשר לי לקבל את כל החומר (ממה הם מפחדים? הם המפחידים את כל המדינה ...בעצם)...
&nbsp
זה הסיפור...אני מבין שאני תלוי בידיים של שלהם..כרגיל . נקווה שיהיו בני אדם ויתנו..
תודה :)

למעלה