בקשת אזרחות שהוגשה באפריל 2017

מצב
הנושא נעול.

שלום,
הגשתי בקשה דרך עו"ד, לקבלת אזרחות פורטוגלית עבורי ועבור אחי באפריל 17'. באוקטובר 18' קיבל אחי תעודת לידה פורטוגלית. אני לעומת זאת לא קיבלתי עד עצם היום הזה.
האם לדעתך זה זמן סביר?
יש מישהו שניתן לפנות אליו שאני יכול לברר ישירות את סטאטוס הבקשה?

תודה :)

DannyZ5

New member
שלח מייל לקונסרבטוריה

שלום,
הגשתי בקשה דרך עו"ד, לקבלת אזרחות פורטוגלית עבורי ועבור אחי באפריל 17'. באוקטובר 18' קיבל אחי תעודת לידה פורטוגלית. אני לעומת זאת לא קיבלתי עד עצם היום הזה.
האם לדעתך זה זמן סביר?

שלח מייל לקונסרבטוריה
לכתובת מייל [email protected]
ותשאל מה הסטטוס שלך עם מס' הבקשה שקיבלת כשהגשת.
לפעמים עונים מהר, לפעמים לוקח להם 3 שבועות לענות, אם בכלל

רק אם אתה מיופה הכח של עצמך ,אם לא אז עו"ד שלך שהוא מ"כ שלך

שלח מייל לקונסרבטוריה
לכתובת מייל [email protected]
ותשאל מה הסטטוס שלך עם מס' הבקשה שקיבלת כשהגשת.
לפעמים עונים מהר, לפעמים לוקח להם 3 שבועות לענות, אם בכלל

DannyZ5

New member
לא מסכים

לא מסכים
אני הגשתי דרך עו"ד פורטוגלי.
פעם אחת הם ענו לי שתשובות ניתנות לעו"ד.
בשאר הפעמים ענו לי.
דוגמה לתשובה:

Informo que o processo suprarreferido, respeitante a V. Exa., foi decidido favoravelmente.

Aproveito o ensejo para informar que, o processo se encontra a aguardar que seja feito o correspondente registo, o qual é efetuado por ordem cronológica reportada à data da decisão.

Imediatamente após a feitura do registo, será enviada, pelo correio, ao próprio (ou procurador constituído), uma certidão de nascimento comprovativa da concessão da nacionalidade portuguesa.

Com os melhores cumprimentos
Glória Ferreira
O Oficial de Registos

לילוש2192

New member
גם אני ככה בדיוק

שלום,
האם לדעתך זה זמן סביר?

גם אני ככה בדיוק
גם אני הוגשתי באפריל 17.. לא יודעת למה אבל היה עיכוב ענק עם התיק שלי משום מה והאזרחות אושרה לי רק בפברואר 2019.. (כמעט שנתיים אחרי) עד עצם היום הזה לא קיבלתי תעודת לידה.. לא ידוע גם מתי אקבל.. הבנתי שכרגע עובדים על תעודות לידה מנובמבר.. תהליך כזה ארוך שאני כבר מצטערת שהתחלתי אותו

תשובה בפנים

שלום,
האם לדעתך זה זמן סביר?

תשובה בפנים
אז ככה גם אני הגשתי באפריל 17 וגם אחותי...אחותי קיבלה תעודת לידה אחרי שנה וחצי ואני עדיין בהליך! - לך תבין...
העורך דין שלי נתן לי מספר רפרנס ואת האתר שאפשר לבדוק בו ססטוס
אכן אני רואה שם שאני נמצא בתהליך מספר 6 שהוא בעצם החלטה מינסטריאלית האם להעניק אזרחות או לא ( בעצם השלב האחרון,רק מה אני תקוע בשלב הזה
כמעט שנה...)
בדיוק באתי לעתוב פוסט האם יש כאן עוד מגישי 2017 שלא קיבלו...ואז ראיתי אותך.
לדעתי נקבל אישור\סרוב עד סוף השנה...מעט באסה כי זה יהיה כבר שלוש שנים כמעט אבל איו סיבה שזה לא יגיע...

DannyZ5

New member
למה אתה מתכוון

תשובה בפנים
אז ככה גם אני הגשתי באפריל 17 וגם אחותי...אחותי קיבלה תעודת לידה אחרי שנה וחצי ואני עדיין בהליך! - לך תבין...
העורך דין שלי נתן לי מספר רפרנס ואת האתר שאפשר לבדוק בו ססטוס
אכן אני רואה שם שאני נמצא בתהליך מספר 6 שהוא בעצם החלטה מינסטריאלית האם להעניק אזרחות או לא ( בעצם השלב האחרון,רק מה אני תקוע בשלב הזה
כמעט שנה...)
בדיוק באתי לעתוב פוסט האם יש כאן עוד מגישי 2017 שלא קיבלו...ואז ראיתי אותך.
לדעתי נקבל אישור\סרוב עד סוף השנה...מעט באסה כי זה יהיה כבר שלוש שנים כמעט אבל איו סיבה שזה לא יגיע...
למה אתה מתכוון
"העורך דין שלי נתן לי מספר רפרנס ואת האתר שאפשר לבדוק בו ססטוס"

אפשר לקבל את האתר? לא מכיר דבר כזה, אשמח לדעת

תשובה

למה אתה מתכוון
"העורך דין שלי נתן לי מספר רפרנס ואת האתר שאפשר לבדוק בו ססטוס"

אפשר לקבל את האתר? לא מכיר דבר כזה, אשמח לדעת
תשובה
יש אתר לקונסרבטוריה ולכל תיק יש רפרנס...אתה יכול לבקש מהעורך דין שלך.
אני מעדיף לא לפרסם את זה - אני בטוח שאתה יכול להבין אותי:)
בכל מקרה אחרי שמקישים את הרפרנס אתה נכנס לאזור אישי שבו מופיע מספר תיק שלך ושם וגם מיקומך בהליך...אני נמצא בשלב 6 כבר שנה כמעט (החלטה מינסטריאלית) ז"א כן או לא להעניק אזרחות...לאחר מכן זה שלב 7 או הנפקה של ת"ל או תיוק במקרה של סרוב.

האמת שאי אפשר להבין אותך , זה עולה לך כסף לומר ?

תשובה
יש אתר לקונסרבטוריה ולכל תיק יש רפרנס...אתה יכול לבקש מהעורך דין שלך.
אני מעדיף לא לפרסם את זה - אני בטוח שאתה יכול להבין אותי:)
בכל מקרה אחרי שמקישים את הרפרנס אתה נכנס לאזור אישי שבו מופיע מספר תיק שלך ושם וגם מיקומך בהליך...אני נמצא בשלב 6 כבר שנה כמעט (החלטה מינסטריאלית) ז"א כן או לא להעניק אזרחות...לאחר מכן זה שלב 7 או הנפקה של ת"ל או תיוק במקרה של סרוב.
האמת שאי אפשר להבין אותך , זה עולה לך כסף לומר ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה