בקשת אזרחות - SKILLED WORKER

בקשת אזרחות - SKILLED WORKER

אהלן, שאלה קצרה, אם אפשר: בסעיף האחרון בטופס הבקשה מתבקשים למלא את שמות בני המשפחה גם אם אינם באים לקנדה, מחד. מאידך, בהמשך רשום שחייבים לכלול רק את בת/בן הזוג או שותף לחיים "קומון לאו" וכן כל הילדים התלויים וכן אלה של בן/בת הזוג. אני קצת מבולבל. האם כן לכלול את שמות כל בני משפחתי הקרובה, משמע; הורים ואחים, או רק בת/בן זוג ו/או ילדים- אם יש כאלה? המון תודה מראש, רועי

Skyfire42

New member
רק משפחה מיידית

אישתך + ילדים. ההנחה הסבירה היא שבקשת ההגירה תכלול גם אותם. להערכתי, הסיבה שנדרש לציין אותם בטופס היא שגם אם לא יכללו בתיק ההגירה, הסבירות הגדולה היא שיבוצע להם ספונסורשיפ בשלב מסוים בעתיד.

תודה על התשובה + עוד שאלה - תשלום ההמחאה

היי, שוב תודה. שאלה נוספת, אם אפשר: נאמר באתר שתשלום ההמחאה בסך 550 דולר קנדי צריך להיות: Canadian dollar payments must be made in the form of a BANK DRAFT, drawn on a bank in Canada and made payable to the RECEIVER GENERAL FOR CANADA". מה זאת אומרת: drawn on a bank in Canada ?? האם פירושו של דבר שעלי למצוא בארץ (או במקום אחר לצורך השאלה) סניף של בנק קנדי על מנת שהצ'ק יכובד בקנדה??? נשמע לי מוזר... שוב, תודה רבה מראש, רועי

dannyk27

New member
לא לא

תכין שיק בנקאי בשקלים לפקודת "גרירות קנדה - תל אביב". תבדוק רק בדיוק מה הערך בשקלים.

predoc

New member
בישראל אתה יכול לבחור

בין תשלום בשקלים לתשלום בדולר קנדי כרגע בדולר קנדי זה יוצא הרבה יותר זול ( לא עודכנו שערים) בכל מקרה מדובר בהמחאה בנקאית שאתה צריך לקנות מהבנק החלק של "לפקודת " משתנה אם ההמחאה היא בדולרים קנדיים או שקלים. ראה מסמך מצורף - אני חושב שהוא הכי מעודכן עד כה שיש בפורום.

תודה רבה!!!

תודה רבה לכולכם - עזרתם לי רבות
רועי

predoc

New member
חידוד

אכן לכלול רק בני זוג וילדים מקרבה ראשונה הסעיף הזה נועד למיקרים מורכבים של נישואים ( ידועים בציבור ) לאחר גירושים אחד או יותר. במיקרים כאלו יש ילדים שצריך לציין אבל לא לא יגיעו איתכם לקנדה ( נישארים עם בן /תהזוג הקודם/ת בארץ) וכמובן ילדים שאינם של המגיש אבל כן יגיעו ( ילדים של בן הזוג ) שלא עברו תהליך אימוץ. מיקרים נוספים אלו ילדים יחסית מבוגרים שבוחרים להישאר בארץ בצורה כלשהי. הם צריכים לוודא שמי שמגיע הוא חלק מהתא המשפחתי החדש ומי שלא מגיע כרגע אולי ירצה להגיע מאוחר יותר.

למעלה