בקשת אימות\עימות ל"אגדה" שאולי היתה

momi11

New member
בקשת אימות\עימות ל"אגדה" שאולי היתה

באמת. אז יש פה מישהוא שיכול לאשר או להכחיש את השמועה על כך , שבטירונות מכניסים סודה לשתיה לאוכל כדי לדכא את התאבון המיני של החיילים? או שמא יש פה אגדה , לא אורבנית אלא מיליטרית?

אני כמעט בטוח שזה נכון

לפי ה-X של ידידה טובה שלי (והייתי שם כשהו סיפר לה את זה בטלפון) אף אחד לא הצליח לגמור כל הטירונות

WallFlower

New member
חחחחחחחחחח...

ואו, זה מסביר הרבה... אבל סודה לשתייה?...
...

raanansh

New member
בתור חייל במערך המזון

אני מצטער לאכזב אותך אבל לא מכניסים סודה לשתייה לאוכל החיילים , מצד שני השמועות מדברות על כך שהרבה טבחים צהליים נוהגים להטיל מימיהם לתוך המרק...

WallFlower

New member
והקטע העצוב הוא שלך יש עוד ../images/Emo113.gif

איזה 3-4 שנים עד שתתגייס... לי יש עוד שנה וקצת! ואני לא רוצה להתגייססססססססססס...

Posiedon

New member
מה יש???

מה קרה למה להשתפן? יאאלה מצידי להתגייס מחר לתת לכמה ערבים בתחת ולרפא פצועים....יאללה לא צריך לפחד אלא רק מהפחד עצמו

Posiedon

New member
את יודעת מה זה לרסס?

זה פשוט לקחת גאטלינג מיני-גאן ולרסס אותם ככה שכל הנשק מעלה עשן

../images/Emo46.gif

אתה יכול להתגייס ברגע זה מצידי,לשחק אותי גיבור. אני מפחדת שאח שלי יתגייס אוקיי..ועוד לקרבי.. אוקי!?..אז אני מפחדת shut me!

Posiedon

New member
את חושבת שאני לא פחדתי שאבא שלי

היה במילואים את חושבת שלא בכיתי שדוד שלי נהרג במילוא תפקידו? ועוד דוד בעת מלחמה? תאמיני מי כמוך מכירה אותי ועל מה ההיתי צריך להתגבר במהלך הזמן פיתחת אובססיה לא להתרגש מדברים לעיתים תכופות ועוד משהו ההודעה שלי עם הרובה והריסוסים למינהם היו כתוצאה מהחדשות על הפיגוע בתורכיה.

זה לא קשור.

אני נורא מצטערת על דוד שלי...אבל כ"כ אין קשר,וזה כ"כ הרגיז אותי מה שאמרת.. אי אפשר להגיד איך להרגיש או איך אני צריכה להרגיש. אני כ"כ מפחדת והיציאות האלא הן פשוט לא במקום.

זה לא קשור.

אני נורא מצטערת על דוד שלי...אבל כ"כ אין קשר,וזה כ"כ הרגיז אותי מה שאמרת.. אי אפשר להגיד איך להרגיש או איך אני צריכה להרגיש. אני כ"כ מפחדת והיציאות האלא הן פשוט לא במקום.

למעלה