בקשת אינפורמציה חשובה ודחופה

פוטון1

New member
בקשת אינפורמציה חשובה ודחופה

אודה לכל מי שיכול לתרום מידע מניסיונו כיצד ליצור קשר עם גורמים שמאפשרים ביצוע השתלת כליה, כאשר אין באפשרותנו למצוא תורם. אשתי חולה כבר שנים רבות בלופוס אשר תקפה גם את הכליות ועתה הגיעה לסוף תפקוד הכליות. אני מעוניין למצוא דרך אל אלה שיוכלו לסייע בביצוע השתלה כאשר המקרה מסובך מהרבה נושאים נוספים וע"כ נדרש צוות אחראי ומיומן.

אינפורמציה?

שלום פוטון קודם כל הרשה לי להביע צער עמוק על שהגעתם למצב של צורך בהשתלה. מקווה שתמצאו במהרה את הפתרון שאתם מחפשים. לא כל כך הבנתי משאלתך, האם אתה מחפש בית חולים שמבצע השתלות? האם תורמים? האם בית החולים שבו אשתך מטופלת לא יכול לעזור, או, לחילופין להפנות אותך לגורמים מוסמכים אחרים? יש לי הרגשה שבקשתך קצת "גדולה" עלינו, אבל אם תבהיר יותר את כוונתך, אולי בכל אופן נוכל לעזור לך, ולו בהכוונה למקומות שיכולים לתת לך אינפורמציה. עם מלוא האמפטיה הרבה סבלנות ועוד יותר מכך הרבה בריאות כוכי

Dawn19

New member
לפוטון ../images/Emo4.gif

ראשית תן לי לומר שאני באמת מזדהה ומרגיש אמפטיה כלפי המצב שלך. לפני כמה חודשים התפרסם במגזין "כסף" (שמצורף לעיתון גלובס כל יום חמישי) כתבת תחקיר על נושא השתלות איברים בכלל והשתלות כלייה בפרט (בעיקר מהאספקט של מכירת איברים). ישר כשקראתי את הכתבה חשבתי על זה שמחלת הלופוס יכולה להוביל למצב כזה בסופו של דבר. אולי תוכל לשלוח מכתב למערכת גלובס ולבקש את הכתבה. בכתבה עצמה, אגב, נמתחה ביקורת על הממסד הרפואי בארץ שאינו רואה בעין יפה יצירת קשר עם תורם שלמעשה "מוכר" את איבריו. רואיינו שם חולים שעברו השתלות בחו"ל (בעיקר בטורקיה) בעזרת תורמים-מוכרים ושבו לתיפקוד כמעט רגיל. מאחל לך הצלחה בהתמודדות, שחר

נועה בת

New member
היי פוטון

לא יכולה להמליץ על כלום רק .... בהצלחה |

למעלה