בקשת אישור עבודה

jethro1

New member
בקשת אישור עבודה

אהלן! כשאגיע לארה"ב עם זוגתי וויזת J2 באמתחתי לא יהיה בידי תואר ראשון, ואני מתכוון לעשות את ההשלמות כשאני אהיה שם (כמה פרוייקטים שאני יכול לשלוח לארץ). האם אני צריך להשלים את התואר בשביל לבקש אישור עבודה מה-INS, או שתואר אקדמי לא מעלה ולא מוריד מהסיכוי לקבל אישור? תודה!

efrat100

New member
לא

אישור העבודה של מחזיק ויזה J2 לא קשור בכלל להשכלה שלך, הדבר היחיד שהם בודקים במהלך קבלת אישור העבודה הוא שיש לך מספיק אמצעים לקיום גם בלי אישור העבודה (כלומר, תצטרכו לעשות טבלה עם הוצאות והכנסות ולהראות ששני הטורים שווים). זה ממש לא משנה מי אתה, מה למדת (אם בכלל), או מה המקצוע שלך, זה בכלל שאלות שהם לא שואלים. וההגיון הוא שאתה מקבל את אישור העבודה על סמך אשתך ולא על סמך הכישורים האישיים שלך. אפרת

highlander

New member
איך הצלחתם לקבל ויזות j ?../images/Emo183.gif

איך לא קיבלתם רק ויזות מסוג f? תודה

jethro1

New member
תשובה

למען האמת אין עדיין בטחון מלא שנקבל ויזה J. החברה שלי התקשרה לבחור שאחראי על מחלקת הסטודנטים הזרים באוניברסיטה ושאלה אם תוכל לקבל ויזה כזו. הוא ענה שלא, שרק סטודנטים בתוכנית חילופים יכולים לקבל ויזת J. לאחר שאמרה לו שאם היא לא תקבל ויזה כזו היא תלך ללמוד במקום אחר, הוא התגמש (כמה מפתיע) ואמר שבעצם לא צריכה להיות בעיה... אז היום אנחנו מחכים לשמוע את התשובה הסופית ממנו. כנראה מה שלא משיגים דיבורי חלקות משיגים 18 אלף דולר בשנה .

למעלה