בקשת היתנדבות...

Wharwulif

New member
בקשת היתנדבות...

אני כבר מיתקרבת ל-2 שנים מאז בקשת ההיתנדבות לצה"ל.
קיבלתי פטור על נפשי, ובמהלך זמן ההמתנה של הבקשה להיתנדבות הלכתי לקב"נ, ועברתי בראיונות בשניי בסיסים שונים כבר... אך, עדיין לא חזרו אליי בתשובה בנוגע להכל, וכבר עבר יחסית זמן ארוך מהטלפון האחרון שקיבלתי מהם שבו אמרו לי שיש דיון על מצבי הבריאותי.

אני רוצה לדעת האם כדיי לי באמת פשוט לוותר ולהמשיך בחיים, שכן הזמן שעבר הוא מגוחך ואני מנעתי מעצמי לעשות דברים רבים במשך כל זה... או להמשיך לחכות עד הסוף, לא משנה מה תיהיה התוצאה שיגידו?

בעיקרון אבל, אני לא אותו דבר במחשבה כמו ביום שהגשתי את הבקשה להיתנדבות, שכן חלו שינויים משמעותיים בחיי בכל הזמן שעבר.

Run for a Fall

New member
היי

אני יודע שתהליך ההתנדבות יכול להיות מאוד מתיש וארוך... במיוחד שמדובר בפטור נפשי.
דבר ראשון שאני מציע זה לא לוותר ולהמשיך להתקשר לתא מתנדבים - תדרשי לקבל מהם עדכון, אפילו אם העדכון הוא שעדיין דנים בתיק שלך. תנסי לשאול גם אם יש השערה לטווח הזמן שנותר עד שתתגייסי.
דבר שני, אני יכול להגיד לך שמנסיוני (גם אני "נלחמתי" בצבא כדי לחזור לשירות כמתנדב אחרי השחרור שלי) זה באמת שווה את המלחמה והזמן שבו עמדתי באוויר. ולכן אני יכול להמליץ לך לתת לזה אולי עוד צ'אנס ולא לוותר.
אם את רואה שבאמת אין שום התקדמות במשך זמן רב, הייתי מציע אולי להתחיל לחשוב על כיוון של שירות לאומי אם בכל זאת חשוב לך לתרום את חלקך למדינה (ואני מניח שזה חשוב לך אם בחרת להתנדב).

המון בהצלחה ואל תרימי ידיים!

למעלה